- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Emlékszem ilyen jellegű marketing anyagokra még a W7 megjelenése körül. Persze ma már nem nagyon találni őket.
Nekem Audigy-m van, az A3D-t azért említettem meg, mert attól csak gyengébb 3D megoldások születtek azóta, volt is róla nem túl rég egy ph-s cikk azt hiszem Abutól, mikor írt ezekről a dsp cuccokról.
Az Audigymre annyi támogatás van, hogy kérdés nélkül a winupdate felpakol egy drivert, amivel csak sztereóban működik a kártya. - már ha ez még létezik, mert egy ideje már nem kellett Wint telepítenem idehaza, az említett üzenetközpontos cucc meg csak hónapokkal a telepítés után jött elő.
*a másodikra - van még gyári driver arra a kártyára, amit fel lehet telepíteni mai kernel és xorg mellett is? Mert nemrég dobták a régebbi HD szériákat is a "fő" driverből. Nem tudom a legacy driverrel most mi a helyzet ezen a téren.
Amúgy a 3.11 utáni kernel mellett is gáz az energiagazdálkodás? Sok dolgot kaptam az AMD-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgatós találkozó
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest