Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
"Firefoxba mi a nagy szám? ugyan azt tudja Linuxon mint Windowson."
Valóban? Akkor ezt a kiegészítőt próbáld már meg hozzáadni a firefoxhoz : [link]
(#589) Az ismerősök Windows-os gépeit én ápolgatom, tehát tudom miről beszélsz. Konkrétan egy kettő még programot sem tud telepíteni, pedig nem hülye, csak nem érdekli. Neki az kell hogy működjön és kész.
Szkriptet régebben Win alatt írtam, de aztán a feledés homályába merült.(#591) Tisztában vagyok vele hogy nem tökéletes a Windows sem, és lehet csak nekem tűnik felhasználóbarátabbnak mint a Linux (valszeg azért mert ezen nőttem fel).
A driverek. Igen. Valóban nem kell telepíteni párat, bár nálam a 6800GT driverét nem teszi fel a Linux, persze nem nehéz feltelepíteni.
És én nem is mondom azt hogy a Linux rossz, de egy Windows-ról váltónak sok gondja lesz vele, és most ne vegyük ide Syl kollégát, mert nála minden 5 perc "elméletben", a gyakorlatban meg ki tudja. Szerk. (#592) Ok.UI : Puppy alól írtam, kis cukorfalat
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest