Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Ha megpróbálod, akkor veszíthetsz, ha meg se próbálod, akkor már vesztettél.
Persze nagyon nehéz megtenni egy ilyen lépést, de ez az első és legnehezebb lépés, ha ez megvolt, akkor már mindegy mi következik, sokkal könnyebb lesz. Annak a tudata, hogy lehetne is valami belőle, szerintem felemészti az embert.
Vannak szituációk, mikor már azelőtt tisztázni kell a helyzetet mielőtt az kialakulna, pár félreértett jelzés, mondat, szituáció és máris megvan a "baj". Ami persze lehet, hogy nem is baj, csak érdemes tisztázni, hogy ne legyen belőle fájás. Ezeket a dolgokat mind át kell élni, és meg kell tanulni kezelni. -
Zolee11
senior tag
Az élet már csak ilyen.
Volt már nekem is hasonló élményem, egy év kellett hozzá, hogy túltegyem magam rajta.
Ha jól értelmeztem, akkor ő még nem tudja, hogy mit érzel iránta, szerintem a legfontosabb az őszinteség, én biztos elmondanám neki. Sosem lehet tudni, hogyan reagál rá. Lehet elveszne a barátság is? Barátok egyelőre biztos nem lesztek, addig nem ameddig többként nézel rá, ez lehetetlen.
Ameddig belül (lelkileg) nem fogadod el, hogy nem lehet a tied, addig mindig többet akarsz mint a barátság.
Ha valaki ilyen mély érzelmeket nem tud értékelni, akkor ő nem igazán érzett (szokott/még) ilyesmit. Ha átérzi miről van szó és a válasz nem, akkor annak oka van, el kell fogadni. Ha meg elgondolkozik rajta, akkor bármi lehet...
Nem derül ki a "kapcsolatotok" mélysége, mennyire kedvel, stb., lehet, hogy úgy érzed, értelmetlen megpróbálni, de egy dologban biztos lehetsz, most nem látsz tisztán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt már nekem is hasonló élményem, egy év kellett hozzá, hogy túltegyem magam rajta.