- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ez a bejegyzés nekem is nagyon tetszett.
Az avatárokkal kapcsolatban még annyit szeretnék hozzátenni, hogy én simán el tudnám fogadni, hogy bizonyos különösen megbecsült tagok esetén "korkedvezménnyel" járjon az arckép, vagyis ne ragaszkodjunk körömszakadtáig a szabályhoz. Pl. Vakegérke esetében ugye megvan a 600 nap, csak éppen a rang hiányzik. Na ilyenkor meg lehetne nézni, hogy miért is hiányzik a rang. Hát azért, mert nem gyűjti ész nélkül a hsz-t. Szerintem ezt a tulajdonságot éppen, hogy jobban kéne értékelni, mint a szófosást.
Persze tudom, hogy sajnos ez nem jöhet össze, több okból sem. Nehéz lenne eldönteni, hogy ki kaphat felmentést a szabályok alól, és nyilvánvalóan lenne egy csomó veszekedés, értetlenkedés is belőle. "Ő már senior tag korában kapott, akkor én miért nem kaphatok, miközben csak 2x kellett banolni, az meg már elavult tegnap."
Szóval konklúziónak azt tudom írni, hogy a balhé elkerülésének érdekében sajnos jobb, ha ragaszkodunk a szabályokhoz.
u.i.: Tudom, hogy senki sem kérdezte erről a véleményemet, önszorgalomból írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tegnap senior tag lettem.Büszkeség tölt el, bár mások mércéjével ez smafu, hiszen kellő számú hozzászólással hamar...
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- 2db. 2TB HDD eladó.
- GIGABYTE AORUS GeForce RTX 3080 XTREME 10G (A legerősebb 3080)
- Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel
- Samsung 27" LED, PLS, Full HD, 4ms, 60 Hz, HDMI, VGA, Freesync, kis hibás
- AMD ryzen 3800x 2x8 Gb ddr4 3200Mh alaplap b450 -f Gaming samsung odyssey g7 amd radeon rx 6600 xt
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest