- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ez a bejegyzés nekem is nagyon tetszett.
Az avatárokkal kapcsolatban még annyit szeretnék hozzátenni, hogy én simán el tudnám fogadni, hogy bizonyos különösen megbecsült tagok esetén "korkedvezménnyel" járjon az arckép, vagyis ne ragaszkodjunk körömszakadtáig a szabályhoz. Pl. Vakegérke esetében ugye megvan a 600 nap, csak éppen a rang hiányzik. Na ilyenkor meg lehetne nézni, hogy miért is hiányzik a rang. Hát azért, mert nem gyűjti ész nélkül a hsz-t. Szerintem ezt a tulajdonságot éppen, hogy jobban kéne értékelni, mint a szófosást.
Persze tudom, hogy sajnos ez nem jöhet össze, több okból sem. Nehéz lenne eldönteni, hogy ki kaphat felmentést a szabályok alól, és nyilvánvalóan lenne egy csomó veszekedés, értetlenkedés is belőle. "Ő már senior tag korában kapott, akkor én miért nem kaphatok, miközben csak 2x kellett banolni, az meg már elavult tegnap."
Szóval konklúziónak azt tudom írni, hogy a balhé elkerülésének érdekében sajnos jobb, ha ragaszkodunk a szabályokhoz.
u.i.: Tudom, hogy senki sem kérdezte erről a véleményemet, önszorgalomból írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tegnap senior tag lettem.Büszkeség tölt el, bár mások mércéjével ez smafu, hiszen kellő számú hozzászólással hamar...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest