- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Minden jó, ha a vége jó.
Kövezzetek meg, de nekem hiányozni fog a VV esténként... Bár igaz, hogy Attila nélkül az egész mit sem ért volna, és ha a VV6-ban nem lesz hasonló szereplő, akkor sz*rt sem fog érni...
-
South Velen
addikt
Remélem megfordítja Attila.
Nah majd jön a nemzetiségi felvonulás, hogy micsoda csalás volt, ha Attila nyer.
Nem csalás, csak egy eszköz, mindig is ezt szoktam mondani. Persze olyan szempontból csalás, hogy ha nem mutatják meg, Fecó nyer.
Azért nagyon nagy bajok vannak kis hazánkban, ha a rezes nyer. Már ha a szavazóréteget reprezentatív mintavételnek tekinthetjük.
-
South Velen
addikt
komédia megtalálta az agyi szintjének megfelelő partnert
-
South Velen
addikt
válasz
Mr. Elliot #7164 üzenetére
Jól van Kinga, pedig már azt hittem, Vera a legidegesítőbb személy.
bocsi, nem válasz akart lenni.
-
South Velen
addikt
válasz
Vakegérke #6934 üzenetére
Az illető csajszi azóta tengerpartokra jár, meg mindenféle gazdagnak tűnő öreg fószerek mellett látni képeken, hát gondolom, ezen csávóktól is érkezik pénz különszolgáltatásokért, bár csak feltételezem. Meg a tényleges filmekért több pénz jár. Ez a vonzó benne, nem a castingért kapható pénz... Bár ez a csaj igencsak szexmániás volt, hallottam történeteket, már mielőtt beállt volna
De kéretik az 50-et is fenntartásokkal kezelni. A csaj mondta ezt az ismerősömnek, simán hazudhatott mert mittudomén.
-
South Velen
addikt
válasz
Motion_Blur #6754 üzenetére
Legalább hamar kiteszik. Nézni sem bírom, a legalja...
-
South Velen
addikt
Óriási poén lenne, ha ez a számító dög visszaigazolást kapna arról, hogy a nézők az ok nélküli dührohamokat, a tudatos önsajnáltatást, a szándékos hangulatrontást részesítik előnyben. Illetőleg ha valaki akár csak építő jelleggel is egy rossz szót szól rá, akkor már befogja a fülét és "leszarlak bzmeg te ronda fszfej" a reakciója.
(Továbbra sem kell azt gondolni, hogy Attilát tökéletesnek tartom, de azért a kibírhatatlanságnak és az emberi hülyeségnek/rosszindulatnak vannak szintjei, és Vera sokkal lejjebb van ezen. ) -
South Velen
addikt
válasz
antikomcsi #6563 üzenetére
Nem talán, hanem biztosan.
Sajnos 100%-ban megismertem az utóbbi időben személyesen is ezt a hülye és egyben rosszindulatú embertípust. Lehet, nagy általánosítás, de úgy vettem észre ezen tapasztalatok alapján na meg Vera viselkedését és a tábora reakcióit alapul véve, hogy nagyrészt ilyen emberek alkotják a táborát.
-
South Velen
addikt
válasz
antikomcsi #6559 üzenetére
+1, én sem láttam, érdekelne, hogy vágták össze.
Mindenesetre néztem kicsit az élőt tegnap, akkor épp a normálisabb énje volt a skizónak.
runner: Persze, kedden kiválasztás, csütörtökön kihívás, pénteken párbaj.
És még annyi, hogy én is furcsának tartottam, de eddig úgy tűnt az RTL legalábbis ebben a szériában nem módosította a szavazások arányát a nagyobb bevétel céljából. Lehet, most már fogják, de szerintem sajnos valós lehet ez az állás. Induljunk ki abból, hogy a Vera fanok általánosságban milyenpszichoelvakultak, robotszerűen tolják az SMS-eket a gonosz, csúf Attila ellen. -
South Velen
addikt
válasz
runner 125 #6468 üzenetére
Remélem Balázs vezeti majd a párbajt is. Bár pártatlannak kellene lennie, bla bla, dehát azért Verán nem átlátni vállalhatatlan dolog.
Persze egyesek nagy lelkesedéssel vállalják...Ha csak értelmes emberek élnének köztünk, akkor 100-0.
De mivel ez nem így van, így annak is örülök, ha visszamegy Attila.... -
South Velen
addikt
válasz
McCartman #6381 üzenetére
Az vélhetően Fecó lesz.
(#6380) runner 125: A beszavazók kimaradtak az életemből, de a leírások és képek alapján nagyon a szűz, de előreláthatólag élete végéig az is marad kategóriájú volt mind3 delikvens. Mondjuk máshogy nem is lett volna értelme kategóriát teremteni neki. Mondjuk így se volt.
-
South Velen
addikt
válasz
runner 125 #6377 üzenetére
Nekem is csak azért jutott eszembe, mert most, hogy nézem az online-t, az ő feje van legközelebb a stream ablakhoz.
Kár, hogy kiszavazták az elején, pedig biztos meghatározó karakter lett volna.
-
South Velen
addikt
Uramisten, milyen hülye ez a Vera.
(élő)
-
South Velen
addikt
Rossz nézni Verát, a képernyőn keresztül is átjön, ahogy próbálja a mélybe húzni a hangulatot. Előjött a szokásos énje, de most egyértelműen látszik, hogy ezt magára akarja csak erőltetni. Biztos vannak, akik nem látnak át ezen és megszánják azért. Remélem vasárnap megy haza.
Érdekesség, az egyik fogadóiroda 1,15-öt ad arra, hogy Verára kerül a zöld kendő. Ugyanennél az irodánál azt, hogy Csabára kerül, 4x-es feletti nyereményszorzóval jutalmazzák.
-
South Velen
addikt
válasz
runner 125 #6251 üzenetére
Minden szavaddal egyet értek. De nincs miért utálni sem igazából, és a legtöbb SMS az épp párbajozó játékosra szvsz épp az ellenfele iránt érzett gyűlöletből származik. Na meg úgy veszem észre a szavazóbázisban egy elég nagy részt kitevő 40-es nők a leginkább Csabáért, mint az egyenesség és tisztesség mintaképéért vannak oda. És a legfontosabb, hogy Attit azért érteni kell. Hazánk lakosságában (a többségben) meg ilyen téren sem bízom.
6252: Vera totálisan ÁLszerény volt most a táblánál. Láttam egyszer nemrég az online-ban véleményét Csabáról. Nem ezt következtettem belőle, hogy most azt mondja, kinnmaradna adott esetben ellene... Meghát amúgy is triviális, hogy álszerény, de mindegy is.
-
South Velen
addikt
Na ja. Nekem pedig álszent emberekhez is volt szerencsém, és ilyen Atti stílusúakhoz is. Mindkettő idegesítő, de igazán az előbbi tud ártani. Arról nem is beszélve, hogy szinte csak Attinak van ott esze, nem csoda, ha a többi 1 bites kiközösíti. (Csabának is van esze, csak a fecó féle "pozitív" karakterek lehúzzák. )
Na de erről a részről nem nyitok meddő vitát.
Abban egyet értek, hogy nem meri Csabát kihívni, és abban is, hogy kinn maradna. Hogy miért maradna kinn, nos, arról is megvan a véleményem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged