- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
Vakegérke #161 üzenetére
Pont ez jutott eszembe, hogy ahhoz képest, hogy Zsuzsu volt, aki a legjobban kiakasztott elsőre, most ő maradt ki ebből, és alkotott egy pici pozitív képet. Vagy nem akart rögtön az első napon lezülleni, ez úgyis ki fog derülni. A filmje undorító volt, ha az egy reális kép róla, akkor csak idő kérdése.
Ken-baba eddig nekem szimpatikus. Én is szeretem a különc embereket (ezt ő mondta a kisfilmjében). Nagyon kíváncsi vagyok mit mutat majd később....
-
válasz
Vakegérke #161 üzenetére
Nem biztos, hogy Te vagy maradi vénember, lehet, csak úgy gondolod, hogy a szexnek, pajzánkodásnak is megvan a maga ideje, helye, és módja, de az nem feltétlen az, ahogy itt előadták.
Azért nem értem a dolgot, mert ma már ha cicit, fütyit vagy ezek tetszőleges kombinációját akarom látni egyszerűen bármikor odakapcsolhatok és nézhetem. Már nem a nyolcvanas években járunk. Így a tv-ben színvonalasabb produkciót várnék el.
Számomra nem kell ez ahhoz, hogy egy műsor jó legyen. Jó volt, amikor egy játék volt a játékban. Értem ezt úgy, hogy a VV maga egy játék, és ezen belül játszott pl. Attila a többi retardálttal, akik fel sem fogták, mennyire ostobák. Ez a része is tudna szórakoztató lenni akár, ahol a karakterek mögött valóban különböző emberi tulajdonságok húzódnak meg.
De így, hogy beraknak 12 egy tucat szereplőt, hamar unalomba fulladhat. Persze az ordibálást, veszekedést, magamutogatást lehet nézni, csak nem erről kéne szóljon a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Folytatódik a sorozat.Naná, hogy kitárgyaljuk.No, másfél év után megmozdult valami. Aki jelentkezni akar, itt...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest