Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Aventador91 #71 üzenetére
Ugyan már, csak megleckéztették a srácot, amit meg is érdemelt.
opr: Nem baj, hogy hosszú, legalább olvasmányos, nem pedig száraz tőmondatokból áll a történeted.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz KubanitoS #68 üzenetére
Mit mondjak, pestiesen szólva nem semmi.
"... odajön a gyerek tarhálni cigit, valaki ad neki, errő ő előveszi a saját cigisdobozát, ami félig volt kb és beletette a tarhált cigit, hogy majd később jó lesz az neki. "
Na, ez a vérlázító. Egyszer velem is megcsinálta valaki. Reflexből a doboz alá ütöttem, röpködtek a cigik, egyet elkaptam.
- A többi a tiéd, szedd össze, ha akarod. - Mondtam és otthagytam. Többé nem tarhált tőlem.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Devil Smile #45 üzenetére
Jó módszerek a kunyerálós lekoptatására.
Anno a szakmunkás suliban is volt egy ilyen, mert ugye melyikben nincs, aki beleivott, beleevett mások italába, ételébe, amit az egyik osztálytársam nagyon nem tolerált. A kunyerálós pechjére a piros gépzsír megtévesztően hasonlít a lekvárra. Talán egy életre megutálta a lekváros kenyeret.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz sketchifun #35 üzenetére
Feltéve, hogy szépszerével visszaadja. Volt olyan esetem, hogy a fúrógépemet azért nem akarta visszaadni a manus, mert "a héten" még kell neki. Kis híján verekedéssé fajult a dolog, de elhoztam tőle. Hát persze, hogy másnap jött megint elkérni. Hát persze, hogy elhajtottam a faxba.
-
Vakegérke
félisten
Ami a látványt illeti, érdekes dolog. Az ilyen típusú emberek kifejlesztenek egy szimpatikus külsőt, a fene se gondolná, hogy milyenek valójában. Avatott szem, vagy inkább megérzés kell ahhoz, hogy felismerje őket.
-
Vakegérke
félisten
válasz Hieronymus #23 üzenetére
Hümm, a jó öreg Bélás.
Te se vagy mai gyerek, ha megfordult a kezedben.
Anno négy gombóc fagyit ért, vagy ahogy mondod, öt kiflit, vagy zsömlét.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Avicularia #9 üzenetére
Ha kellemetlen ember(ek)ről van szó, jöhet.
Mamuska: A sz*rrágók is tervben vannak, lesz róluk megemlékezés. Jó, hogy megemlítetted.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #6 üzenetére
Mesélj, ne tartsd magad vissza.
-
Vakegérke
félisten
válasz RexMaximus #4 üzenetére
Ismerős.
Sokat nem lehet értekezni róla, de talán megemlítem.
-
Vakegérke
félisten
válasz Earl_Muttley #1 üzenetére
Ez egy másik fajta lesz, a kicsinyes.
Anno egy munkatársam elkunyerálta tőlem a szappant, ami járt nekünk.
Mivel saját szappannal mosakodtam, fürödtem, mert szerettem az illatát, rendszeresen bedobtam a közösbe a kapottat, használja, aki akarja.
Na jó, tessék, használd egészséggel.
Munkatársam azon felkiáltással dobta be a tőlem kapott szappant a közösbe, hogy ez tőle van, mert ő aztán telve jóindulattal, meg ugye törődik a közösséggel.
Ezek után voltam olyan gané, felkaptam a szappant, és kilépve az öltözőnek szolgáló épületből, olyan messzire hajítottam, amennyire csak tudtam.Így is lehet ellenséget szerezni.
RexMaximus: Van néhány figura a "tarisznyámban", van miről mesélnem. Ha "súgsz", talán több is lesz, hiszen életem során sokféle kellemetlen emberrel találkoztam, de lehet, hogy némelyikük feledésbe merült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest