- sziku69: Szólánc.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Aventador91 #71 üzenetére
Ugyan már, csak megleckéztették a srácot, amit meg is érdemelt.
opr: Nem baj, hogy hosszú, legalább olvasmányos, nem pedig száraz tőmondatokból áll a történeted.
-
Vakegérke
félisten
válasz
KubanitoS #68 üzenetére
Mit mondjak, pestiesen szólva nem semmi.
"... odajön a gyerek tarhálni cigit, valaki ad neki, errő ő előveszi a saját cigisdobozát, ami félig volt kb és beletette a tarhált cigit, hogy majd később jó lesz az neki.
"
Na, ez a vérlázító. Egyszer velem is megcsinálta valaki. Reflexből a doboz alá ütöttem, röpködtek a cigik, egyet elkaptam.
- A többi a tiéd, szedd össze, ha akarod. - Mondtam és otthagytam. Többé nem tarhált tőlem. -
Vakegérke
félisten
válasz
Devil Smile #45 üzenetére
Jó módszerek a kunyerálós lekoptatására.
Anno a szakmunkás suliban is volt egy ilyen, mert ugye melyikben nincs, aki beleivott, beleevett mások italába, ételébe, amit az egyik osztálytársam nagyon nem tolerált. A kunyerálós pechjére a piros gépzsír megtévesztően hasonlít a lekvárra. Talán egy életre megutálta a lekváros kenyeret.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #35 üzenetére
Feltéve, hogy szépszerével visszaadja. Volt olyan esetem, hogy a fúrógépemet azért nem akarta visszaadni a manus, mert "a héten" még kell neki. Kis híján verekedéssé fajult a dolog, de elhoztam tőle. Hát persze, hogy másnap jött megint elkérni. Hát persze, hogy elhajtottam a faxba.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
Hümm, a jó öreg Bélás.
Te se vagy mai gyerek, ha megfordult a kezedben.
Anno négy gombóc fagyit ért, vagy ahogy mondod, öt kiflit, vagy zsömlét. -
Vakegérke
félisten
válasz
Avicularia #9 üzenetére
Ha kellemetlen ember(ek)ről van szó, jöhet.
Mamuska: A sz*rrágók is tervben vannak, lesz róluk megemlékezés. Jó, hogy megemlítetted.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #6 üzenetére
Mesélj, ne tartsd magad vissza.
-
Vakegérke
félisten
válasz
RexMaximus #4 üzenetére
Ismerős.
Sokat nem lehet értekezni róla, de talán megemlítem.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Earl_Muttley #1 üzenetére
Ez egy másik fajta lesz, a kicsinyes.
Anno egy munkatársam elkunyerálta tőlem a szappant, ami járt nekünk.
Mivel saját szappannal mosakodtam, fürödtem, mert szerettem az illatát, rendszeresen bedobtam a közösbe a kapottat, használja, aki akarja.
Na jó, tessék, használd egészséggel.
Munkatársam azon felkiáltással dobta be a tőlem kapott szappant a közösbe, hogy ez tőle van, mert ő aztán telve jóindulattal, meg ugye törődik a közösséggel.
Ezek után voltam olyan gané, felkaptam a szappant, és kilépve az öltözőnek szolgáló épületből, olyan messzire hajítottam, amennyire csak tudtam.Így is lehet ellenséget szerezni.
RexMaximus: Van néhány figura a "tarisznyámban", van miről mesélnem. Ha "súgsz", talán több is lesz, hiszen életem során sokféle kellemetlen emberrel találkoztam, de lehet, hogy némelyikük feledésbe merült.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sorozatnak szánom. Ha lesz érdeklődés, lesz új és még újabb figura.Idős lévén találkoztam egynéhány egyeddel. Sokaknak...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest