Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrankee
senior tag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Volt ilyen esetem is.
Levittem a routerem javíttatni a szervizbe,erre mondja a manus,hogy hagyjam a szereltetést,mert csak a bevizsgálás 4800 és 5500-ért már ad újat.
Ez is szimpatikus lépés volt,mert simán beveszi szervizbe és akkor nekem már kutya kötelességem lett volna fizetni.
Ilyeneket tapasztalva, az ember kezdi elhinni,hogy nincs minden veszve még. -
Nordic
Közösségépítő
Amúgy velem is történt hasonló. Mikor vettem a kocsimba előlapi panelt(kellett, hogy a fejegység alatt ne legyen tátongó lyuk, ugyanis a gyári rádióm két fejegység helyét foglalta el), akkor rendeltem mellé még fejegységet meg plusz kábeleket/átalakítókat, amiket javasoltak. 2 napra rá jött egy telefon az ottani eladótól, aki kedvesen közölte, hogy a rendszerükben látta a rendelésemet, és érdeklődött, hogy milyen kocsiba lesz a fejegység. Mikor közöltem vele, akkor egyből örvendezett(ismétlem Ő örvendezett), hogy de jó, hogy felhívott és rákérdezett, mert a 3 átalakító közül 2 nem is lett volna jó, valamint a két kábel amit megrendeltem teljesen felesleges, mivel azokkal rendelkezik az autóm, így ha nem gond azokat lehúzná(ez 3.000Ft-nyi összeg volt), valamint a megfelelő átalakítókat küldené, nem az általam rendelteket, amik megint csak olcsóbbak voltak azt hiszem úgy 1.500Ft-al. Nem győztem a férfinak hálálkodni egyrészt, hogy felhívta a figyelmem a tévedésre, másrészt, hogy megspórolt nekem 4.500Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi