Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vakegérke #505 üzenetére
Ám ha nem, mert ragaszkodott lánykori nevéhez, vagy nem is házasok, csak együtt élnek, furcsán fognak rájuk nézni, és megy a pletyi a hátuk mögött. Né má, ide jönnek hetyegni...
Ez a falubelieket minősíti. Nem pozitív értelemben....Amúgy én több dolog miatt nem venném fel a férjem nevét: nem vagyok senkinek a tulajdona, a -né meg valakinek a "birtokmányát" jelöli. Azt, hogy xy-nak a felesége. (nem pedig önálló személy).
Másrészt a Lajos név nem tetszik nekem. Imádom Esmeint,de a nevét nem szeretem. Így a NAgy LAjosné kiesett. Ezenkívül párom anyukáját szintén így hívják.Lehetnék még Nagy Ildikó, Nagy-Tóth Ildikó Éva , vagy Tóth-Nagy Ildikó , illetve Nagyné Tóth Ildikó Éva, Nomost nem leszek senkinek a néje, ahogy nem várom el, hogy valaki is Tóth Ildikó Éva ura címet viselje
Kötőjeleset közösen szavaztuk le. Nagy Ildikó nem tetszik.
Szóval maradok Tóth Ildikó Éva , ezzel is adózva annak, hogy édesapám ezt a nevet adta nekem.Engem csak az zavar, hogy te nem vetted volna fel a feleséged nevét, és úgy tűnik, arra meg vered a melled, hogy a feleséged felvette. Bár teljesen igaz, ez a ti dolgotok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Abban bízom, hogy segítetek, és kivesézzük a furcsa, férfiak számára érthetetlen női szokásokat. Ha neked is van...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest