- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
X3B6O0X
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Te bajod, nem kéne ilyen önkínzónak lenni. Elképzelem hogy néznek rád a szomszédok...

Kíváncsi lennék, hogy mennyit markolt ennek a reklámnak a szerzője.
-
Picike8
aktív tag

-
Dr. Romano
veterán
-
Vakegérke
félisten
-
X3B6O0X
aktív tag
-
Picike8
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Ez a szerencsétlen már megint virít.
Mit mondjak, szánalmas. Egyrészt az, aki ezt a kritikán aluli reklámot kitalálta, másrészt ez a szerencsétlen, aki némi pénzért eladta magát.
-
darál0w
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
hoffman_
nagyúr
Túlságosan beleéled magad
Már régen rossz, ha valakit egy ilyen reklám annyira befolyásol, hogy máshogy lássa azt, akivel van, akit neaggyisten szeret
Egyáltalán nem venném lelkemre, ez - jóesetben - nem a kívánatosabb "másvalakiről" szól. Nap, mint nap jön szembe az emberrel egy tucat bombázó, mégsem arra megy haza, hogy kidobja az asszonyt 
mod:
Azzal egyetértek, hogy ez a reklám kicsit más meglátásba helyezi a dolgokat. Viszont nekem ez a kevésbé szimpatikusabb, semmint az előző, pedig abban "én" vagyok "degradálva", míg ebben nem. Mindezekkel együtt sem vagyok képes komolyan venni, ebből adódóan bárminemű ellenszenvet érezni a promóció iránt

-
Vakegérke
félisten
A felelősség meg hol marad?
Mutogatod itt a fincsi csajt, aki még biztatja is a férfiakat, hogy "némá a csajodat, hogy néz ki, de nézzé meg engemetet". És ha csóró manus tényleg úgy dönt, hogy ez a csaj kívánatosabb, mint a társa?
Lelkedre vennéd, hogy csóró társa hidegebb bánásmódban részesül?
Lelkedre vennéd, hogy csóró manus csak pótlékot kap?Persze, hát persze, hogy csak bolondozom.

-
hoffman_
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
Воланд
titán
-
hoffman_
nagyúr
A szerző figyelmébe ajánlom, visszakapott mindent az eredeti reklám

-
Mr X
veterán
-
aram01
nagyúr
-
Mr X
veterán
-
bullseye
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
bullseye
addikt
-
aram01
nagyúr
-
bullseye
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
bullseye
addikt
úgy, hogy a T. szerző féktelen dühében erősen felülfogalmazta magát, aztán egyes szavak "szövegkörnyezetükből kiragadva könnyen félreértelmezhetőek" voltak. Azóta javultak. Bár a fajidegenen, megint lehet lóbálózni, de nyilván úgy értette, hogy simán nem veszi emberszámba

-
aram01
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Én még mindig csípem ezt a reklám(sorozatot - ugyanis utánakerestem a legtöbb résznek), szerintem mókás, engem megnyert - persze nem a mondandójával, épp a stílusával. Az meg, hogy mit "vár el" a barátnőmtől, hehe, aki ezen képes felkapni a vizet, azt én nem tudom megérteni. Én mint szenvedő alany, szeretem a reklámot
Mindenesetre hogy jutottunk anno a rasszizmusig, hát az egy gyönyörű kérdés... 
-
aram01
nagyúr
hát ja,de a fele azt sem tudja hogy miről beszél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
-
aram01
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
Most mondd meg...

aram01: Én is így gondolom, és ezt nem értették meg páran.
-
Motion_Blur
félisten
-
aram01
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
aram01
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
-
aram01
nagyúr
pfújj de utálom ezt a reklámot

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Crimson Desert
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Diablo IV
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szánalmas.