- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhigh
aktív tag
Nem tudom ki olvassa még, de ha valaki még használja a VAC-ot film nézéshez akkor javaslom kipróbálni a MPC-BE lejátszót, mert abba integráltak egy hasonló megoldást amivel két külön hang kimenetet is tud a lejátszó kezelni
-
brd
nagyúr
"Itt ragadnám meg a szót, hogy aki magyar nyelvű Windows-t használ annak érdemes átírni a kimeneti hangforrások nevét a lejátszó eszközöknél ékezet nélkülire, mert a bat fájl nem szereti."
A .bat file-nak semmi baja sincs vele, csak jól kell megadni. Az a trükk, hogy OEM 852 chartsetet kell használni a .bat file-ban (magyar területi beállítások esetén).
-
Skyhigh
aktív tag
Előfordulhat valamennyi lag főleg ha a gyári 400ms-os puffert használod.
Ezért is lehet beállítani manuálisan a puffert, nálam ahol 100ms-ra van állítva ott még sosem tapasztaltam.
start /min "audiorepeaterhdmi" "C:\Program files\Virtual Audio Cable\audiorepeater.exe" /Input: "Line 1 (Virtual Audio Cable)" /Output: "SAMSUNG (Intel(R) megjelenítő h" /BufferMs:100 /SamplingRate:48000 /BitsPerSample:24 /Priority:high /AutostartVagy ha kézzel indítod el a programot akkor Total puffer melletti legördülő menü az.
Lehet még a prioritással is játszani, ha szükséges (nálam nem kellett).
Annyit még tapasztaltam, hogy ha a puffer-t 50ms-nál kisebbre állítom (0 és 25-öt próbáltam) azt nagyon nem szereti és előfordul, hogy a program leáll.
-
elithun
őstag
Ennél a megoldásnál kell számítani számottevő lagra?
Én is virtual audio cablezek otthon, de FPS játékokban érezhető, hogy a lövés megnyomása után egy lehelettel később játszódik csak le a lövés hangja. Kíváncsi vagyok, hogy a te megoldásodnál tapasztaltál-e hasonlót.
De szerintem ettől függetlenül is kipróbálom, amit írtál, hátha javítok az otthoni élményen.
Köszi az ötletadó írást!
-
elszabi
tag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
-
7
addikt
Ha már egyszer lúd, legyen kövér: én a VAC-ot a Voicemeeterrel együtt használom, remek cókmók, amivel azonnal és viszonylag egyszerűen lehet kihasználni az így kapott virtuális audiocsatornát.
@jézusom, @morgyi: Egy plusz audio outputot sokmindenre lehet használni. Streamerek pl. így tudják beállítani, hogy csak a játék hangja hallatszódjon-e streamnél, vagy a voice chat is; de ott van pl. az a példa is, amit Tamás88 írt pont előttem.

-
GreatL
őstag
Far Cry 4-ben ezzel nem lehet megoldani az "5.1 audio-val nincsen hang" problémát? Stereo-nak kellene lennie és a stereo-t kellene akárhogyan kiküldeni az optikára.
-
Hasznos kis cucc (és nagy ötlet a progi)

Lassan software defined network mellett lesz software defined házimozi is
-
CMST2015
tag
trial trial XD komoly lehetet
-
ledgeri
nagyúr
Egyszer felraktam a progit, majd elfelejtettem, és kb 1 évig mindenhol írogatták, mikor nem volt mikrofonom bedugva, hogy ne trial-gassak... ja hogy a trial verzió fél percenként mondogatja... OK.
Csak szólok ha valaki átsiklana efetett

-
jézusom
addikt
Örülök eme cikknek, de számomra nem derül ki hova küldöd a hangot a PC-ről

Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- EAFC 26
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny i7-14700 / 32GB / 1TB / T1000 8GB GAR 2026.05 + doboz+táp+bill/egér
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest