Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Alig bírom kimondani a nevét.
-
baluka26
nagyúr
Ez egy nagyon jó sör valóban!
Ha nem olvastam volna a bejegyzésedet sosem próbltam volna kiThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
HellGreg
őstag
válasz #24889344 #10 üzenetére
Ez a sör Prága egyik gyöngyszeme. Szlovákiából származom, cseh és szlovák sörökön nevelkedtem, itt Magyarországon a megfizethető kategóriában ezeket tudom meginni:
1. Staropramen
2. Budvar
3. Krusovice
4. Pilsner
5. DAB
6. Flensburger - utóbbi kettő már elég borsos, de annál jobb
Sajnos a magyar vízből készült söröket nem tudom meginni, mert fáj a fejem másnap akkor is ha csak 3-at iszom meg
egyszer 19 Pilsnert ittam meg egy délután alatt és másnap semmi bajom nem volt! Próbálnád ezt megcsinálni Dreherből
Egyébként a Budweiser a METRO-ban mindig május környékén kezd lejárni szavidő ügyileg, olyankor 200ft-ra leviszik, egyébként 300 és a kutya se veszi, mindig rájuk rohad[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szinte mindig látom a polcokon ezt a sört, még réges régen kóstoltam, lehet vennem kéne és újrakóstolni. Ilyet ittál már, kiváncsi lennék a véleményedre.
-
V.Stryker
nagyúr
-
tkazmer
addikt
mostanság nálam ez a kedvenc, régebben az ír söröket (különösen a kilkennyt) kedveltem nagyon, de a nyáron átszoktam erre
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Mr.Csizmás
titán
miért mész Kővári Gergőhöz? sör?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zolaash
senior tag
Miért tűnt el a Málnás post?
Rip and tear
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10. Hibátlan müködés. Első gazdás, Mediamarkt vásárlás, független.
- AMD Ryzen 5 2600 3.40GHz AM4 BOX Wraith Stealth hűtővel
- Hibás nyomtató Hp laserjet m110
- Eladó kis gamer gép, minőségi alkatrészekből olcsón!
- 1012 Eladó DELL E5470 Core I7-6820HQ 8x2700MHz/16G/256G SSD Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest