- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Tökéletesen igazad van, a Lidl-s Perlenbacher egy igazán jó sör. Mondjuk nem a legolcsóbb és nem is itthon gyártják.
A többieknek csak azt tudom mondani anélkül, hogy bárkit is megsértenék, hogy nem sörökről, hanem termékekről beszéltek. Van egy csöppnyi különbség. És annak tükrében, hogy egy-két fajtát már megkóstoltam, azt tudom mondani,hogy tudomásul kell venni, hogy nagybetűsön igazi SÖR-t 250 forint alatt nemigen lehet kapni, egy-két kivételtől eltekintve. Az itthoni gyárak célja az, hogy egy olyan mozogjanak a termékekkel, amit se nagyon dícsérni, se szidni nem lehet, de az ára miatt megvetethetik belőle a legtöbbet. Ezek ezért inkább termékek és nem sörök.
-
csƵ
addikt
válasz
Szten Márs #11 üzenetére
Mondjuk egy vidéki "szórakozóhelyen" nem hiszem, hogy 190Ft-ért kapnék sört.
-
Иван
őstag
Sose hallottam róla. Lidlis sörökkl amúgy vigyázok, mert egyszer vettünk haverommal, 109ft/doboz, valami barley's vagy mi volt a neve, fokos, azt hittük ennyiért csak megéri (a legtöbb sör ilyen áron 3 fok körül mozog), de nem. ketten nem tudtunk letolni egy dobozzal, olyan keserű mellékíze volt, hogy azt hittük leszárad a nyelvünk.
-
jookomak
őstag
Legjobb, mikor a Stelláról olvastam, hogy "hozzáigazítva a magyarok ízléséhez".
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
eredeti kozelt, mondd úgy
a magyar pónihugyozás az nem kozel.
-
csƵ
addikt
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
-
csƵ
addikt
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
A Kozelben tényleg nincs kukoricadara? Mert ahova járok hétvégenként haverokkal, ott a Kozel a legolcsóbb sör és az összes többiben, ami ott kapható, van kukoricadara.
Mondjuk a Heinekenben nem vagyok biztos, de azt nem is nagyon csípem. -
Иван
őstag
Stefit mikor teszteled? Én mindig azt dobok. most, hogy mindenhol 139 lett, messze a legjobb ár-értékű sör.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Chrome
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Gamer laptop , R7 8845HS , RTX 4060 , 16GB DDR5 , 2K 165HZ kijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest