- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
válasz
eszterencs #24 üzenetére
Mindent bejártam amit lehetett kint.Átnéztem kicsit Jordániába majdnem börtönbe kerültem az arabok azt gondolták miért megyek én ide meg oda de ez hosszú sztori.Hu elég komoly géped van hmmm.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
eszterencs #22 üzenetére
Hát Eszter én beléd szerettem nagyon szép helyen voltál és nagyon jók a képeket csináltál.Én most voltam Izreal-be 3-hétig nagynénim ott lakik jó sok képet csináltam.Milyen fényképeződ van?Csókolom a kis kezedet
-
Franklin
addikt
"Mondjuk arra figyeltem, hogy pl. növényi magokat ne hozzak."
Miért kell erre figyelni?
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
A bloggal csúszok kicsit, elnézést, dolgoznom kellett.
de már kész a következő két bejegyzés, csak fel kell tölteni még a képeket, meg muszáj egyet aludnom előtte... szóval nemsokára! Köszönöm a türelmet!
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Ehh, tudtam, hogy valai meg fogja kérdezni, a fenébe!
Sajnos nem tudtam lefényképezni, pedig le akartam... első este már nem akartam ezzel bajlódni, gondoltam, majd másnap... azóta pedig állandóan vagy elfelejtem, vagy túl későn érek haza (mert már a második napon rájöttem, hogy csak este 10-ig vagy 11-ig tart a díszkivilágítás).. És ma vagyok itt utolsó este. (Mármint ebben a szállodában.)
-
Findzs
addikt
király újra eszterencs utazási beszámoló
lesem lesem, várom vároma színes felhőkarcolóról hol vannak a képek ?
ültesd csak el valahová azt a gesztit és ha jövőre újra errefelé lesz dolgod megnézed kinőtt -e
-
talmida
Közösségépítő
Nagyon jó, hogy megint tudósítasz!
Én is élvezem a beszámolóidat. Várjuk a folytatást!! Írj minél több érdekességet. Minden érdekel.
Vígasztalásul mondom, hogy Budapest- Pensacola táv se rövidebb, sőt Pensacola kb 123km-rel még messzebb is van. Így én is kb 19 órát szoktam utazni, csak én nem a lakástól, hanem a repülő indulásától a repülő érkezéséig számolom az órákat.
-
Badb0y
addikt
válasz
eszterencs #8 üzenetére
Mázlista
-
imibogyo
veterán
válasz
eszterencs #8 üzenetére
Hát a kereskedés elég távol áll a jelenlegi szakmámtól.
De ki tudja mindig is vállalkozó kedvű voltam. Mondjuk a PH-n kívül még nem nagyon kereskedtem. Csak fusiba, vagy itt a hardveraprón.
-
aram01
nagyúr
válasz
eszterencs #10 üzenetére
értem,és köszi az infót
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Bármivel, csak azt csináld jól és nagyban! A textiliparitól a csomagolástechnikán át az elektronikáig mindenféle kiállítást szerveznek a világ minden tájára (de azért főleg Távol-Keleten), és annak érdekében, hogy összehozzák a gyártókat a nagykereskedőkkel, a szervezők támogatják a kereskedők elutaztatását ezekre.
-
aram01
nagyúr
válasz
eszterencs #8 üzenetére
mivel kereskedjünk hogy ilyen helyekre kijussunk?
-
aram01
nagyúr
nagyon irigyellek
-
imibogyo
veterán
Nekem is nagyon tetszett az iromány...
Amúgy mivel foglalkozol, hogy csak úgy küldözgetnek Hongkong-ba?
-
Még ilyent sokat jó volt olvasni.
-
Drenadar
veterán
még! sok ilyet!
-
JanFe
aktív tag
Koszi a beszamolot, varom a folytatast
-
Turion
csendes tag
A legutolsó utazáshoz kapcsolódó írásod is nagyon élveztem, most sem történt másként. Várom a folytatást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hihetetlen, de már megint Hongkongban vagyok!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest