- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
ez mindig adott kutyától függ, ahogy emberenként is egyénként változó
nagy szőrű kutya olyan génállománnyal amit hidegre "készítettek", legnagyobb hidegben sem fázik értelmes kutyaházban
én -10 fokban még simán elvagyok felöltözve, sőt, intenzív mozgás mellett izzadok is rendesen - orosz gének?-
az sem mindegy, kölyök korától a kinti léthez van szokva, vagy bentihez
az én kutyum ónémetjuhász volt, 13 évet élt, és hirtelen hagyott itt ahogy az a fajtájára jellemző, de amíg élt biztos nem sokat fázott
viszont attól semmi baja nem volt míg a fűtött - legalább 25 fok - lakásból kimentünk játszani akár -10-15 fokba, kifejezetten élvezte a hideget és havat, de azt is tudta ha vége a mókázásnak egy jó meleg helyen pihenheti ki magát, és -10 fokban is lihegetta mi felépítésünk ilyen szempontból - is -nagyon hasonló volt
-
opeter87
senior tag
"Honnan tudod, megkérdezted? Netán annyira empatikus vagy hogy befeküdtél mellé hajnali kettőkor?"
Elég volt betenni egy digitális hőmérőt éjszakára a házába (lehet akár vezeték nélküli is) és megnéztem, hogy amikor kint -10 fok van mondjuk éjfélkor, akkor a kutya bent a házában és vajon, hány fokot mutat a hőmérő. Nekem eddig a legnagyobb hidegben is legalább +10 fokot mutatott, 0 fok körül simán +15 fokot mutat.
Szigetelt kutyaház, a ház fűtött fala mellett és raklapon van, nem a hideg betonon, így alulról nem hűti a beton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hosszú út vezetett az égett deszkáktól és az amperszagtól a megnyugtató megoldásig.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest