Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
üzenetére
Igen körülbelül ez lehet a költség megoszlása. A nagy kiadók címeinek nem az a lényege, hogy behozzák a fejlesztési költséget és kis profitra tegyenek szert. Hanem a gigamegabrutálnagy mamutcéget is etetniük kell.
Nem véletlen, hogy néha vannak veszteséges negyedévek egy Acti-Blizzardnál is a milliárdok ellenére is. -
válasz
üzenetére
szezon és fazon. sose hallottál róluk, azt állítom

az említett példád annyit mutatna meg, hogy az egérrángats pixelpontosabb célzást tesz lehetővé - semmi mást.
megnéznélek egy konzolos hc arc ellen a gamepadoddal(!)... szerintem fraget se szereznél - értsd: de kazuár vagy, ő meg hc. -
DudeHUN
senior tag
válasz
üzenetére
Semmi baj konzolokon az FPS irányítással. Rengeteg platformon játszok, de valahogy sehol nem volt ezzel bajom. És szerintem a játékosok nagyrésze is így van vele. Az, hogy egérrel gyorsabban és pontosabban lehet ugyan azt megcsinálni egyértelmű. Csak kit érdekel? Komolyan. Ha mindegyik platformon (igen még az analóg karokban nem is olyan jó PS3-on is) tökéletesen játszható az adott játék, akkor nem mindegy?
Amúgy meg konzolon legalább az esélyek egyenlőek. Ugyan úgy fut, ugyan azzal a beviteli eszközzel (az esetek 90%-ban). Ha így nézzük kompetitív versengésre talán még alkalmasabbak is. Az RTS az már más tészta persze. Az platformekluzív
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Én inkább fogalmaznék, hogy nagyon sok a noob. 10x Több mint PC én. Egy ideig Xboxon és PC egyszerre toltam MW3 multit.... Kriminális volt, a játékosok "minősége" (Boxon). Vannak ott is jó playerek, de a kontroller... mai napig nem tudok vele normálisan játszani xDD Főleg, hogy sok akár multi gambe még mindig van célzásrásegítő.... Kriminális.
(#77) K_mester
PC bezony meg több a kocka xD Heti game átlag 8 óra PC én. Konzolon fele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Persze ha Márióról beszélünk, az más..