Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Mivel gyárt Hipe ot?
COD hoz képest mire költ marketinget? TV reklám Superbowl után pl?
Hagyálmár
Lehet, hogy "gyártja" de magától... atól amit csinál ( igaz néha pofára esés mint D3) (Persze WoW TV reklámok voltak de az is már a megújító meg megtartó kampányban... D3 ra gondoltam)
CoD nak nincs semmi baja elvan az a rekord eladásaival
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Nem csak AAA nevek eladási adatai számítanak.... Tény, hogy a nagy nevekből sokkal több fogy Konzolokon. Még azokból is amik PC én indultak. Ez van.
Ettől függetlenül Játék Szoftver eladások összértéke lassan megközelíti a Konzolos eladásokat. Egyébként mint említették a Konzolos piacon a Játékok eladási adatait a megjelenéstől kb 2-4 hónapig hozz utánna megáll. Pc én más a helyzet. Steam eladásokról akciókról nem is beszélek. Konzolon nincs semmi olyan kedvezményezés ami elsózná az 1-2-3 éves játékokat. Pc én meg beindultak mint atom

(#67) gbors
Szerintem összességében nagyon kevés Nagy név nem jelent meg PC re... ( Egyedi konzolos címeket címeket leszámítva ) Régebben sokat késtek. Most az sincs annyira már. Egyébként meg pont arról megy a mese, hogy milyen könnyű lesz majd a Nextgen konzolokra portolni PC-PS4-Xbox 720 között akkor meg?

Szerintem nem kell félni, hogy ne jelenne meg valami PC re
ui.: Ha már millió dollárokat öltünk egy játékba akkor megéri e kicsit költeni a portra( játék fejlesztés értékéhez képest)? Szerintem meg . Szorozd meg a 500.000-700.000 et mondjuk 60 USD vel. Bőven-Bőven a portolás értékén felül hoz vissza nekik. Akkor ?

-
sad_Vamp
őstag
válasz
üzenetére
a "jó" live szolgáltatás bőven nem ér annyit.... pár demo, meg 2-3 téma miatt nem éri meg a live.... fizetni meg a nagy semmit évente (főleg ha az embernek kevesebb ideje van játszani) a goldért...hát, azért álljon meg a menet

Amúgy az a chart meglepett ezekszerint még sokan vannak a PCsek ezekszerint csak én untam bele a folytonos upgrade-be.

-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Azért szép nagy különbség van ps3 és 4 között... Normális online szolgáltatások! Igaz lazán benne kéne lenni a PS3 ban... De nem lesz azért, hogy megvedd a 4 et. Az ára várhatóan nem lesz olyan magas mint a PS3 volt anno. Így azért megéri a "váltás" is akár. PS3 el kell boltolni aztán mehetünk sorbanállni

xbox 720 vagy mifene lesz a neve még rejtély. Remélem lesz valami tátogató jóság benne

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tized annyi se készült mint pl CoD Black ops 2 höz. Mert nem is kellet. Max 1-2, hogy tudja azért a világ, hogy jé megfog jelenni. Bemutatni azért szabad 
Hagyálmár