- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivaaaan? Routerbe reservation-be beraktad a gépedet egy IP-re és utána a gépen is beállítod statikusan? Minek?
-
Robert07
aktív tag
Na, vegre valami, amit lehet linkelni masoknak.
-
janeszgol
félisten
válasz
ultimatgold #11 üzenetére
De ezeket az eszkozoket bereljuk, nem a mienk. En latok benne jogossagot.
-
ultimatgold
csendes tag
Anno dolgoztam a ByPass -nál(UPC Központi raktár), és ott mi USB -n keresztül frissítettük a framework -ot. Egy program segítségével nyitottuk ki az USB Portot, majd pendrive segítségével, frissítettük, majd újból letiltottuk. Ez azért van, mert aki nem ért hozzá, és le akarja frissíteni, könnyen tönkre is teheti az eszközt, egy szimpla kattintással. Ezek az eszközök, 20k -tól, 50k-ig terjednek. Igaz ennyit nem érnek, de a UPC eddig skálázta őket. Én úgy szoktam hívni, hogy Admin Port by ByPass
-
oszi666
őstag
válasz
ultimatgold #9 üzenetére
Kövezzetek meg én nem vagyok infós, ez mégis miért jó nekik? Ha már ott van minek tiltják le?
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nekem ilyen van: Ubee EVW3226 Ennél elvileg le van tiltva az USB port. Ezt nem lehet valahogy nyitni?
-
nullpoint
őstag
Tegyük hozzá azt hogy a cím is rossz, mert nem portnyitás routereken, hanem egy bizonyos routeren (tplink).
Ráadásul ncc01 amit linkelt az nagyságrendekkel komolyabb.
Ennek a cikknek úgy látnám értelmét ha a szerző szépen, a forrás feltüntetésével a portforwardos cikkeket fordítaná le, és a routerek közül az itthon gyakori routerek cikkeit is fordítaná.
Akkor egy rendkivül hasznos anyagot kapnánk.
-
humok
csendes tag
válasz
ultimatgold #4 üzenetére
Ezt még gyakorolni kell. -
ultimatgold
csendes tag
Vázolom akkor. Volt egy oldalam, ahonnan lementettem néhány hasznos leírást.(2009-ben)
Nem tudom hogy amit kép küldtél mikori, de lenne egy sejtésem, hogy a srác tőlem szedte a leírást. Akkoriban olyan rossz gépem volt, hogy ráerőszakoltam a Win7 -et, és lebutítottam. Akkoriban az Adwords -nek hála, az oldalamat elsőként listázta annak, aki rákeresett bármilyen(udp,router és társai) kulcsszóra. Nem akarok veszekedni, se regényt írni. Ez tény. Vagy elfogadod, vagy nem. -
Joccc07
addikt
Köszi
Ez most jól jött.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy kis útmutatás a portnyitáshoz, mert sokak nem tudják, hogy is kell beállítani a routert, hogy a port nyitva legyen....
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest