- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
dehogynem, ebben a bejegyzésemben is megtalálható a linkje:
"Itt látszik nagyon a kapkodás, a félkész Windows RT (=Modern UI-s) szoftverek a Windows 8/RT eszközökön, az app-ok hiánya és még ezernyi idegesítő dolog. Dancsó Ádám nagyon jól összeszedte a hibákat és a hiányosságokat a Microsoft ökoszisztémát illetően, írását itt olvashatjátok."
-
Sweet Lou 6
addikt
"Ami már pár éve a piacon van, az megy általában."
általában - mert sajnos akadnak szép számmal kivételek. Idéznék a blogomról:
"Mert a PC hiába volt viszonylag friss (egy éves), a benne lévő wi-fi kártya már a 4. évét koptatta. Volna, ha 12.04 alatt működött volna. De nem. Az askubuntu.com-on találtam meg egy sorstársamat ([link]), aki ugyanazzal a problémával szembesült, mint én: 10.04 alatt tökéletesen működött a wifi, 12.04 alatt viszont nem. És rengeteg ilyen van más, frissebb kártáyával is (pl. [link]). Itt még szóba jöhetett volna, hogy felerőszakolom rá a régebbi, de működő drivert, amit a Debian Squeeze repojából szereztem, de az az igazság, hogy ezek után elegem lett kicsit az ubuntuból, gondoltam szívjon az vele, akinek több élete van."
-
Sweet Lou 6
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest