Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
"Ez nem a rendszer hibája, ha nem a karbantartás hiánya"
Amióta az eszem tudom, a Windows-t sose kellett takarítani. Max lemezkarbantartóval töröltem minden alapértelmezettként kijelölt dolgot, mert hibásak voltak a miniatűrjeim a lejátszóváltás miatt.
A Windows 7 teljesen önellátó, defragol amikor kell, törli a felesleges fájlokat amikor kell.. A többi részét meg nem kell karbantartani.
Ehhez az is kell, hogy ne warezolj naponta szoftvereket, és ne telepítgess minden nap minden szart, mert eztis meg aztis kikéne próbálni, utána meg uninstall, ez az ami szemetel, főleg ha trágya szar program és nem törli ki a bejegyzéseit a beállításjegyzékből, és az appdatabol és a programfilesból...
Egyszer kialakuljon egy adott szoftverkörnyezet, felrakod a Windowst és a Programokat, és kész, megy... megy megy megy megy megy megy megy jóóó sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi