Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Namelesske
üzenetére
nálam most jelenleg 62 db. program van telepítve, és semmivel sem lassabb vagy instabilabb, mint egy éve, amikor telepítettem. nyertem valamit?

-
Badman 4ever
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
Egyszer kialakuljon egy adott szoftverkörnyezet, felrakod a Windowst és a Programokat, és kész, megy...
Ez nálam pont így néz ki, van egy mappa telepítőkkel, amiben amikor megjelenik frissítés, oda is bekerül a friss telepítő, így ha kell valakinek egy progi vagy rendszer reinstall kell, egyszerűen feltelepítem a mappa tartalmát (jelenleg 105 program és kiegészítője van itt, megszámoltam a "Programok telepítés és eltávolítása" 168 programot ír feltelepítve és az XP betonstabil és gyors mindemellett). -
negyedes
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
Nem jart le annak is 2014 van supportja.
Egyebkent nem xp alapu, hanem egy regebbi server(2003 SP1 x64) alapu. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Namelesske
üzenetére
A laptop anyámé, aki egyetemi munkájánál fogva szokott rendelni Campus csomagot és jelenleg csak 2 db 32 bites XP Pro-nk és egy 32 bites Win 7-ünk van innen, szóval ebből a szempontból teljesen mindegy a dolog, a lemezre kiírt Linuxok is 32 bitesek, mert a lakásban a 4 gép közül 3 db 32 bites procival operál és csak egyben van 64 bites proci, de abban meg 1 giga memória van, ez a laptop lett még 64 bites, szóval eddig nem is volt szükség 32 bites op.rendszernél jobbra.
Mania: Itt igazából azért nem 64 bites XP került fel, mert ilyenünk nincs. -
Mania
senior tag
válasz
Namelesske
üzenetére
Google a barátod... hogy a hivatalos oldalon nincs driver az csak egy dolog
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egyebkent nem xp alapu, hanem egy regebbi server(2003 SP1 x64) alapu.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)