Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086
üzenetére
ez a kpc. a kitchen pc.
(htpc után szabadon...)cpu borda, baumax, 2 in 1, vizes bázísú, alapozó + fedő, selyem matt, ecsettet felvíve, több réteg, vastagon, mint kráterarcú nőn az alapozó.... (nem mentem a véletlenre...)

gondolom, kicsit hőszigetel is, de jól bírja. (igaz, most a spájzban van az oroszokkal együtt, de azért ment egy keveet.
a fújkálóst pedig ki kell próbálni.
de hűtő színezésre szakszerűen csak az eloxálás a járható út.
vannak cégek, ahol meg lehet csináltani, és asszem nem csak natúr és fekete, hanem színes megoldás is van. és drága za ilyen bérmeló...
ha eseteleg ennek utána jártál, akkor a tapasztalatok engem is érdekelnének, mert hosszú távon nekem is csak ez lesz a járható út...
-
blasko92
őstag
válasz
Engineer086
üzenetére
Általában rá szokták írni a dobozra, hogy mekkora hőmérsékletnek tud ellenállni.
Lehet venni spray-s kályhafestéket, de az drága, viszont ellenáll a hőnek.
Szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz valamin egy próbafestést, és azt elkezded melegíteni, aztán meglátod, hogy milyen melegnél kezd el felhólyagosodni.
De voltak már akik sima spray-s festékkel fújták le a hűtőbordákat, azt hiszem Ramses07 kollégánál láttam
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assassin's Creed: Valhalla
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk dokkolókat
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(htpc után szabadon...)