- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
ez a kpc. a kitchen pc.
(htpc után szabadon...)
cpu borda, baumax, 2 in 1, vizes bázísú, alapozó + fedő, selyem matt, ecsettet felvíve, több réteg, vastagon, mint kráterarcú nőn az alapozó.... (nem mentem a véletlenre...)
gondolom, kicsit hőszigetel is, de jól bírja. (igaz, most a spájzban van az oroszokkal együtt, de azért ment egy keveet.
a fújkálóst pedig ki kell próbálni.
de hűtő színezésre szakszerűen csak az eloxálás a járható út.
vannak cégek, ahol meg lehet csináltani, és asszem nem csak natúr és fekete, hanem színes megoldás is van. és drága za ilyen bérmeló...
ha eseteleg ennek utána jártál, akkor a tapasztalatok engem is érdekelnének, mert hosszú távon nekem is csak ez lesz a járható út... -
blasko92
őstag
válasz
Engineer086 #330 üzenetére
Általában rá szokták írni a dobozra, hogy mekkora hőmérsékletnek tud ellenállni.
Lehet venni spray-s kályhafestéket, de az drága, viszont ellenáll a hőnek.
Szerintem a legegyszerűbb, ha csinálsz valamin egy próbafestést, és azt elkezded melegíteni, aztán meglátod, hogy milyen melegnél kezd el felhólyagosodni.
De voltak már akik sima spray-s festékkel fújták le a hűtőbordákat, azt hiszem Ramses07 kollégánál láttam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest