- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livio
tag
válasz
Engineer086 #2092 üzenetére
Nem is teljesen értem, mi értelme volna egy olyan házat újra elkészíteni, amit meg is vehetsz kereskedelemben.
Ez ilyen okos lány buktája - csináltam is valami újat meg nem is.
-
Atke
senior tag
válasz
Ez szerintem nem visszatartó erő.... Minden dolgot aminek "szabványnak" kell lennie, letudsz mérni.
(alaplapi furatok, bővítőkártya helyek, és ezzel kb ki is fújt, mert a többi dolog vinyó,táp teljesen fantázia kérdése)
Csak baromi időigényesen és rengeteget kell rajzolgatni, méregetni. -
jones965
Modder
válasz
Hát igen!
Nekem a legidősebb fiam az ország egyik legnagyobb és legjobban felszerelt cnc gépén dolgozik. Bármit képes lenne megcsinálni, de nekem mégsem kell ez a fajta dolog, mert akkor már az nem én lennék, és számomra az nem lenne modding.
Ezzel természetesen nem ítélem el azokat, akik ezt használják, ez az én privát véleményem. Ettől függetlenül csodálattal nézem ezeket a műalkotásokat is, amik ilyen eljárással készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest