- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
itt mindent levának, ami vágható.
kb egy éve vásárolok tőlük mindenféle alulemezeket, aluprofil hűtőbordákat, alurudat, vörösréz lemezt, rozsdamentes rudat, ami kell...én 100x100mm-es , 0,5-ös alulemezből is kértem pl. már 50 darabot. hűtőlamella toldásokat csináltam belőle. a 2. adagot még fel sem használtam még.
karossal levágtak 10 csíkot, és azt ollóval felvágták. kb. bő 5 perc alatt. na jó, jelöléssel együtt 10.ha a helyszínen kéred, és levágják, akkor általában nem számítják fel. esetleg az emer ad 500-1000 ft-ot azért a pár prces melóért, zsebbe. ha éppen nem áll sor.
ha ütmezett darabolás van, vagy telefonos, online megrendelsé, akkor kb. 3500,-ft darabolási díjat beszámláznak. próba cseresznye dolog...de nagyon szeretem őket. kedves, normlis banda. szívesen járok oda. és lehet kérni bármilyen keveset is...
nem azt sorolják inidításank, mint a "2*1m-es, táblás helyeken", hogy mit nem csinálnak, hanem megkérdezik, hogy add elő: mit és hogyan szeretnél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest