Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, pont mikor kiléptem akkor jutott eszembe hogy a dekopírt is írhattam volna. A papírszalag alatt pedig a maszkolószalagot gondoltam, és pont azért mert nem hagy nyomot.
A fóliával akkor lehet félreértettem mit akarsz kezdeni. Most arra akarod használni, hogy kitakarj vele olyan részeket amiket nem akarsz lefesteni, vagy védőfóliát akarsz az egészre tenni?
Ha műanyagot vágsz, nem melegszik fel annyira a fűrészlap, mert jobban harapja az anyagot.
-
Mister_X
nagyúr
Dekopír az van, ugye nem fog sérülni az alumíniumtól?
@razorbenke92: én valami olyasmire gondoltam, mint amilyen fóliákat a telefonokra vagdosnak. Tapad, fixen van a helyén, de ragacsnyomot nem hagy. Ezekkel az a gondom, hogy 7 col fölött nem találtam, egy ATX hára meg szerintem kicsit drága lenne beborítani ekkorákkal.
Fújós festékre nincs senkinek sem ötlete?
-
LLKobe
veterán
Hát kérlek: a led bele van mélyesztve amennyire lehet a plexibe, és elfedtem a tetejét egy darab alufóliával. Ez azt eredményezte amit a képen látsz, hogy ahol az alufólia van ott van egy sötét pont, akörül rohadt fényes, és marhára nem egyenletes.
Gondolkodtam több leden, de akkor ugyanez lenne csak 3 helyen...Ezért gondoltam hogy a plexi lapját le kéne festeni valami fluoreszkáló festékkel, az legalább egyenletes lenne, és úgy se kell hogy erős fénye legyen.
De minden ötletet/javaslatot szivesen fogadok

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi