Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na igen, q1-2 örök kedvenc nálam is
főleg a 2. rész a zenéjével ...lassan 25év eltelt...én nagyon sajnálom, hogy elhagyták a single player vonalat teljesen a 2. rész után: a 4 is már más volt azzal, hogy csapatalapúvá tették...látom más is felhozta az eternal-t: jó lenne egy új quake ugyanarra a motorra, de nekem nem hiányzik belőle az ugrabugra meg a trükközgetés... baromi furcsa volt, hogy doom/quake játékban nem az van, hogy felpakolok böszme fegyverekkel és nagyobb monsterre rádobok egy quad damage-et és szétdarálom, hanem trükközni kell... pl a maraudereket egyenesen rühelltem: tarts tőle megfelelő távolságot, váltogasd a fegyvert, ugrálj el, különben az életben nem sebzed le...
jó játék az eternal, megszerettem, de doom-tól nekem ez furcsa akkor is (na meg az is durva, hogy ha jó single player fps-t akarok, akkor ilyen quake1-2-undying és azidőben kijött címekhez "kell" nyúlni, mert azóta semmi maradandót nem láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jó játék az eternal, megszerettem, de doom-tól nekem ez furcsa akkor is (na meg az is durva, hogy ha jó single player fps-t akarok, akkor ilyen quake1-2-undying és azidőben kijött címekhez "kell" nyúlni, mert azóta semmi maradandót nem láttam)