Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Köszönöm a választ.
Nem neked róttam fel a chat bezárását.Tőletek teljesen független, tudom.( és ez is csak pénz kérdése )
De értem már miről van szó.Sajnos nincs elég kapacitásotok, igazából csak ennyire voltam kiváncsi a magyarázkodás és az ingerült hangnem már annyira nem érdekel.
És bocsáss meg ha úgy érezted titeket róttalak volna fel bármiért is, nem állt szándékomban. -
phanzetomox
őstag
Grat. Kár hogy a vezetőség egy ici-picit jobban tojik a felhasználókra a kelleténél. Ha nem lenne ekkora közösség kiépítve akkor már kisebb lenne a tartó erő.
A phchat is bezár. Kiváncsi vagyok abból a sok emberből hányan tudtak róla hogy van ilyen.
csoda hogy ennyi ideig nyitva tartotta Bm, csak mert jó páran vagyunk akik szeretünk oda járni, és ott megbeszélni olyan témákat amivel nem a prohardver lapcsalád fórumait koptatjuk, otthagyva egy csomó szemetet. De ezzel se foglalkoztatok. Pedig kis segítséggel eléggé fontos részévé vált volna a ph-nak.Más :Sok ph-s ismerősömnek volt az a problémája hogy írt egy házigazdának /modinak, és nem kapott választ. Ilyenkor legalább annyit írjatok hogy bocs, erre nincs időnk.
Szerintem épp annyi dologba vágjatok bele amit képesek vagytok tartani.
Remélem ilyen nyílt véleményért nem jár ban
Üdvözlettel: Phanze
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest