Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Doky586: Egyszerű boot
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Sajnos nem jó rá, más chipset van benne.
Mondjuk nem is tudom mit vártam amikor lelkesen elkezdtem olvasni a cikket, mert még admin felülete sincs. Sajnos rosszkor fizettem elő az ADSL-re.De egyébként az nem furcsa, hogy 1 éve kaptam a net mellé a C3-as revíziót és mindösszesen 1 év alatt már T-nél járnak?
-
zsigus
őstag
válasz
donjohnson #13 üzenetére
Nincs rá írva, hogy ADSL2+?
Az enyémen rajta van, itt egy kép (nem a sajátom): [link]Képet linkesítettem, mert túl nagy volt.
[ Módosította: kaller1 ]
-
zsigus
őstag
Azért az, hogy 360R-je van valakinek az nem jelenti azt, hogy az esetlegesen megjelenő FW jó lesz rá. A cikkben is említve van: "DLink 360R T1-es hardver verziója is" tehát nem mindegyikre lesz jó. A hardver verziót az alján tudjátok megnézni a vonalkód alatt.
pl. az enyém:
Modell: DSL-360R
H/W ver: C3Tehát erre nem jó mivel C3-as, csak arra jó amire T1 van írva.
Egyébként gratula a cikkhez, tényleg nagyon jó lett, de sajna ebből kimaradok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új alternatív firmware D-Link DSL-321B, DSL-320B és 360R T1 ADSL modemekhez
- Peaktech P8005 Digitális decibelmérő // Számla + Garancia //
- Wimius W2 // Számla + Garancia //
- Numark DJ2GO2 Touch // Számla + Garancia //
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 32 GB DDR5 256GB NVME 13.3" FHD+ Touch W11Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest