Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
De akkor ezek szerint arra a flash chip-re is felment, ami nem volt benne a listában... Ahogy néztem, a gyári állapotú T1-esben nekem is ugyanaz a flash van! Ezek szerint próbálkozzak? Bár tönkre nem megy a modem, mert a boot-loader megmarad, és a recovery felület is bejön még, ha nem is jó rá az fw, csak az a baj, hogy a gyári meg sehol sem elérhető. Tehát nem romlik el, de használhatatlanná válik! Ez mindjárt másképp hangzik. Mondjuk nem hiszem, hogy nekem nagyon kellene ez már, mert ha minden igaz, akkor rövidesen váltok kábelnetre... Esetleg majd jó lesz eladni!

szerk.:
Mondjuk lehet, hogy megérne egy email-t a D-LINK support-nak, hátha ki lehetne nyerni belőlük az fw-t. Megírni nekik, hogy nem boot-ol be, csak a loader-ig jut...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft csodafegyverével
- Arc Raiders
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest