Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
beldeczki
üzenetére
Nem is sftp kábel kell nekem, az a házon belül már meg van csinálva, csak ahogy elnézem mások beszámolóit, illetve a bekötésekről készült képeket, újabban mintha 4 eres kábeleket hoznának már a házig is. Nálam az oszlopról a házig is csak sima két ér van, igaz jó vastag tömörvezetős. Most szortíroztuk éppen a régi iratokat és a bekötési papír szerint '96-ban kötötték be a telefont, azóta az a kábel több, mint biztos, hogy nem volt cserélve.
Amúgy a pár hsz-el korábbi vonalamról készült infókat kiegészíteném azzal, hogy az utóbbi pár napban visszagyorsult a net. Lehet, hogy amikor a modemet birizgáltam és kb naponta 1-2x újraindítottam arra bazi gyorsan reagált a rendszer és elkezdett visszalassítani, most meg lekerült a lock, vagy én nem tudom.. De most megint megvan az 5MB feletti sebességem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- E-book olvasók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gitáros topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus G14 GA402RK -1TB,6800S,16GB/AnimeMatrix
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest