- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joecontra #234 üzenetére
Szerencsére eddig nincs gondom vele
Amúgy miért vették ki a 10 megás-t ?
Például már hosszú hónapok óta csak 5 és 15 megás ADSL kapcsolat volt a T-nél amikor én T területen Inviteles-ként 10 megás csomagon voltam. Hozzá tartozik, hogy az Inviteltől - hivatalosan azért jöttem el, mert amikor feltűnt, hogy már sem hűség sem gazdaságossági okai nincsenek a maradásomnak - 2003 - 2010 - akkor felhívtam őket, hogy 7100 Ft kicsit sok a 10 megás netért, és mondtam, hogy mennék aT-home -hoz. Mire mondták, hogy 4200 Ft -ért tudnának adni 10-est. Na hát mondom ok ,akkor maradok. Majd azzal utasítottak el, hogy nem tudják a 10 megás netet szolgáltatni. Viszont ha nem váltok, hanem még mindig a 7100 -at csepegtetem akkor 10 megás neten vagyok még mindig nagy valószínűséggel. No én ezért jöttem el az Inviteltől. Szerintem most is vannak még régi ügyfelek 10 megára betokozódva T-Home területen. Nekem egyébként nem csak gazdaságosabb de jobb is, hiszen tripla kedvezmény mellett még gyorsabb is, és egy helyről kell csak várni a számlát, amit ha akarok utalok, ha akarok készpénzzel egyenlítek ki.Előbbi az invitelnél csak külön megbízással ment, itt viszont sokkal egyszerűbben rendezhetem a böngészőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Honda topik
- Milyen autót vegyek?
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest