- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joecontra #234 üzenetére
Szerencsére eddig nincs gondom vele
Amúgy miért vették ki a 10 megás-t ?
Például már hosszú hónapok óta csak 5 és 15 megás ADSL kapcsolat volt a T-nél amikor én T területen Inviteles-ként 10 megás csomagon voltam. Hozzá tartozik, hogy az Inviteltől - hivatalosan azért jöttem el, mert amikor feltűnt, hogy már sem hűség sem gazdaságossági okai nincsenek a maradásomnak - 2003 - 2010 - akkor felhívtam őket, hogy 7100 Ft kicsit sok a 10 megás netért, és mondtam, hogy mennék aT-home -hoz. Mire mondták, hogy 4200 Ft -ért tudnának adni 10-est. Na hát mondom ok ,akkor maradok. Majd azzal utasítottak el, hogy nem tudják a 10 megás netet szolgáltatni. Viszont ha nem váltok, hanem még mindig a 7100 -at csepegtetem akkor 10 megás neten vagyok még mindig nagy valószínűséggel. No én ezért jöttem el az Inviteltől. Szerintem most is vannak még régi ügyfelek 10 megára betokozódva T-Home területen. Nekem egyébként nem csak gazdaságosabb de jobb is, hiszen tripla kedvezmény mellett még gyorsabb is, és egy helyről kell csak várni a számlát, amit ha akarok utalok, ha akarok készpénzzel egyenlítek ki.Előbbi az invitelnél csak külön megbízással ment, itt viszont sokkal egyszerűbben rendezhetem a böngészőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest