- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Adamyno #1554 üzenetére
Na akkor nézzük egyessével:
1. Nagyon helyesen tetted, hogy felraktad az új firmware-t a képek megfelelőek amiket belinkeltél.
2. Valóban 3megás csomag van beállítva, viszont ennek semmi értelme, mivel ez a vonal teljesen hibátlan, ezen a 15-ös csomagnak is teljes sebességgel kellene mennie.
3. A spektrum kép szép, nincs zajosodás egyik vivőn sem, nincs értelme semmit kizárni.
4. A vonal annak ellenére, hogy lényegében az alközpont szájában lehet (szinte nincs csillapítás), brutálisan túltartalékolt: a 384-es ID lefelé és a kiváló vonal együtt azt eredményezik, hogy nem hogy bithiba, de javítható bithiba sem keletkezik, összesen életemben talán ha két ilyen vonalat láttam, ami ennyire tökéletes. Laborban szoktak ilyen eredmények kijönni. A BERT tesztnek nulla hibával kell zárulnia ezek fényében.
A következőt tanácsolom:
Használd így pár napig, figyelj hogy jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor menj vissza a modembe úgy, hogy nem áramtalanítod, vagy indítod újra (ez nagyon fontos), és a modem webes felületének a főképernyőjét is csapd hozzá az előző két képhez.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem az ADSL kapcsolattal lesz itt a probléma. Ha van routered, akkor kösd ki és használd közvetlenül egy PC-vel az internetet, hogy kizárjuk a modem hibát. Így amúgy is könnyebb diagnosztizálni, mert közvetlenül hozzáférsz a modemhez és netezni is tudsz.
Dchard
-
tévelygő
aktív tag
válasz
Adamyno #1554 üzenetére
Helló!
Én amikor régebben kértem a sávszélesség emelést 5 Mbit-es csomagra, nekem is hasonló problémáim voltak.
Akkor nálam az volt a baj,hogy ADSL2+ Mode-ban voltam. Át tették multi módba és rendbe jött minden. Igaz lehet akkor is a rossz mellékág zavart be, nem tudom.
Egy próbát megér. A modemben át tudod állítani multi modra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged