Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Shawn Ashmore van a QB-ben, a Division-ös ürge idősebbnek tűnik.
-
Chapel
addikt
Lehet hogy én vagyok hülye...de ez a fickó a képen csak szerintem egy az egyben ua mint a Division trailerben 02:40-nél?
-
nuke7
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
igen.. pl?
Ami mondjuk nem lassan 10 éves, mint a timeshift amit a kolléga írt itt
-
nuke7
veterán
PC-n én is kíváncsi lennék rá, nagyon tetszik az alapötlet, nem is tudom, hogy volt-e hasonló...

-
AD4MINATOR
nagyúr
akkor marad a torrent, nincs mese
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Cassi
őstag
Miért nem adnak ki játszható demókat előre, főleg egy új API esetén? Úgy túl hamar kiderülne, mennyire béna a játék?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
WongFeiHong
üzenetére
haha na igen ez egy jó komment

amúgy denuvos lesz a játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WongFeiHong
senior tag
A Nirvana szám modern változata mutatja a legjobban az idő változását, nem a játék

-
celafat
aktív tag
Nem volt ez rossz, de tényleg nagyon rövid. Remedy játékban még nem csalódtam, jó lesz ez is, bár a gépigénye nem túl baráti.
-
ez még ahhoz is kevés volt, h beszóljak...

Majd lesz ingame is, PC-re vkíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)