Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
GoldhandRent #8 üzenetére
Nekem P8-on a 3-bol takaritás után 2 mindig szabad és max 1 gigára tudom bepakolni. De a nem huawei appokat mindig ujra tölti a rendszer, kezd kicsit idegesitö lenni..
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #16 üzenetére
Átérzem, többek között ezért váltottam Androidra. Meg amire kell, arra tökéletes ez a telefon is, amit vettem helyette. Nem éri meg a többletköltség, hogy nekem iPhone-om legyen. Kipróbáltam, használtam egy évig. Bitang jó rendszer, meg minden, de valahogy nem érzem azt az átürő erőt, hogy "Úristen ez mennyivel jobb, mint az Android." Régebben biztos másképp volt, aki régebb óta használja az tud mesélni. De el kell ismerni, hogy az Android feljött az iOS nyakára és már tényleg árnyalat választja el a kettőt egymástól. Ez persze szubjektív vélemény.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #12 üzenetére
Persze, valahol sejtettem is, hogy ez a helyzet.
-
30z.Samu
titán
válasz
GoldhandRent #9 üzenetére
Az Android memóriakezelése sokat fejlődött, de még mindig fura számomra az iOS után. De addig nem érdekel, amíg megy flottul.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #8 üzenetére
Gépen szvsz bőven elég 8giga. 4.5 mindig szabad, pedig krómban meg van nyitva 20+ tab, és közben játszom is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest