- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
-
AxBattler
félisten
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
"EzEkAJátéKoKSohaNeMfoGNAkJönnIPCrEhIábaISvÁrjÁtok"

Szerintem jönni fog a Nathan Drake Collection is, logikus lenne, szimplán nem szerepel a reportban. (valószínűleg ráadásul sok más játék sem szerepel a reportban, ami majd jön, ezen a ponton gyakorlatilag borítékolható)
-
AxBattler
félisten
-
Hopkins95
addikt
Vegyél most PS5-öt annyiért, mint amennyiért én vettem a Vegát...nem tudsz venni, vagy ha szerencséd van is max dupla áron.

A gyengébb Pascal vagy Radeon kártyákon is elfut amúgy a játék 1080p-ben, ráadásul tovább tudod optimalizálni a jobb teljesítmény érdekében, mivel a játék kínál Adaptive Performance FPS illetve Render Scale opciót is. Persze ezzel együtt sem tagadom, hogy teljesítmény tekintetében nem sikerült valami fényesen ez a port.
-
AxBattler
félisten
+ #30 Hopkins95
Ez szép, meg jó, de önmagában egy Vega 64, vagy egy RTX 3070 árából simán kijön egy PS5, kiegészítőkkel, Plus előfizetéssel, stb., szóval annyira nem vagyok meglepődve, hogy jól fut.Inkább a GTX 1050-1060-1650-1660 szintre lennék kíváncsi, neadj’isten Ryzen APU-ra... meg aztán a konzolos 30fps TV-n nem ugyanaz, mint a PC-s 30fps monitoron.
-
Hopkins95
addikt
Nem kell aggódni a Horizon Zero miatt azért annyira, igaz mikor kijött, akkor botrányosan szarul futott, de azóta valamennyire helyrepofozták(PC-s mércével még így sem vagyok vele teljesen elégedett, de megfelelő hardverrel meg beállításokkal a 60 FPS is elérhető). A legutolsó patch óta alig fut lassabban, mint az Assassin's Creed Valhalla. Még így is a Playstation 4 fölött van teljesítményben, ha jól emlékszem ilyen 45 FPS-t produkál a Vega 64-esre moddolt kártyámon, mindezt 3440x1440-ben, tehát a PS4-es verziónál jelentősen magasabb felbontásban.
-
tomas51
senior tag
-
AxBattler
félisten
-
Hopkins95
addikt
Kezdődik a Playstation State of Play előadás, nézzük mit mutatnak!

Most nézem ez még csak egy visszaszámláló Horizon Zero Dawnos hátterekkel, még 5 óra van hátra a streamig, te jó ég.

-
janeszgol
félisten
-
Hopkins95
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
helyes helyes, jöjjenek csak PCre
last of us és ghost of tsushima is jöhet!
-
lmno
őstag
-
Hopkins95
addikt
-
30z.Samu
titán
-
Hopkins95
addikt
-
30z.Samu
titán
Élvezhető nélküle is, de az első 3 után az igazi végigjátszani ezt.
-
adamfriday
senior tag
Nem vagyok teljesen képben vele, de érthető a történet az első 3 rész nélkül is?
-
HELLAFLUSH
őstag
Oooo mióta vártam már ezt a pillanatot!
-
30z.Samu
titán
Ha jó a port, akkor nem lesz gond szerintem.
-
Fitzgerald
veterán
Nem hittem volna, hogy jön még valaha is Naughty Dog játék pécére, mindenesetre igazán örvendetes hír. Gondolom ha jól teljesít, jön majd a TLoU2 is.
-
BoneDragon
veterán
Meh... Inkább valami friss cim jöjjön, ezzel a szériával már csak az nem játszott aki nem is akart.
-
30z.Samu
titán
Ez bitang jó hír! Bár én csak a technikai megvalósítás miatt várom. PC-seknek is át kell élni ezt a csodát.
-
Hopkins95
addikt
-
GodGamer5
addikt
Helyes, jöjjön csak.

Lesz még itt Last of Us (2) is... ;)
-
smc
addikt
pókember?
-
Fred23
nagyúr
Régen vártam erre a hírre. Egyedül az Uncharted 4 miatt gondolkodtam el anno egy rövid ideig azon, hogy talán mégis kéne egy konzol annyi időre legalább, amíg kijátszom.
-
cyberkind
félisten
-
Sonja
nagyúr
Az első 2 részt végigjátszottam, míg megvolt a PS3 konzolom. Nagyon imádtam, remek játékok voltak!
Sajnos hamarabb adtam el a konzolt, mint ahogy megjelent volna a 3. rész.
Biztos az is jó lehet, és várom a 4. részt.

-
AxBattler
félisten
-
Hopkins95
addikt
Szinte el sem hiszem, a nap híre!
-
Peter1918HUN
tag
Már ideje volt. Meglátjuk hogyan sikerül átportolniuk.
-
gyimger
őstag
-
cyberkind
félisten
Teljesen logikus és érthető, jöhetne a többi is, viszont ha előbb ez fog, a többi már csak bóvli, annyival jobb és több a 4. rész mint együttvéve a trilógia.
Érdekes lsez látni, hogy miként fogja mazsolázni a mostani címek jelentős részét ez az 5 éves játék, mert ez még a mai napig megállja a helyét csak konzolon, és mi lesz pcn...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos hamarabb adtam el a konzolt, mint ahogy megjelent volna a 3. rész.
Biztos az is jó lehet, és várom a 4. részt.