- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halványan rémlik, hogy mindenféle amerikai megtörtént eseteket írt le, de nem biztos, tényleg nagyon rég volt. Elég sok üzleti pszichológiai támogató könyv jelent meg rendszerváltás körül, sokat megvettem, de nem fogott meg annyira egyik sem. A Társas érintkezés pszichológiája jobban megfogott, amit ott részleteztek, az valóban működött a való életben is, utána már inkább ilyenek érdekeltek.
A pálcát és társait meg kell tanulni használni. Nem egy ördöngösség, de nagyon sok gyakorlást igényel.
Ezt mondta az ember is, akitől kaptam, de én inkább érdekességként néztem rá. A reiki jobban bejött, az érintésen keresztül áramló gyógyító energiák gyakorlatilag mindig is léteztek, gyakorolja is mindenki ezt az erőt.
-
Hű ez az agykontrollos időszak, anno nagyot ment! Megvettem kíváncsiságból Silva könyvét is, de kb ugyanakkor vettem egy másik könyvet Az agyunk működése vagy hasonló című volt, utóbbi sokkal értelmezhetőbb volt, sajna eliminálta valaki...mindegy, az Agykontrollt onnantól hanyagoltam is.
Ez a rézpálca meg tényleg érdekes volt, de igazából nem tudtam mit kezdeni az általa közölt információkkal, sajna az is eltűnt valahová.
-
Vagy ott van mondjuk a radiesztézia (földsugárzásmérés, -keresés pálcával, ingával, tetszőleges segédeszközzel). Ez sokak szerint sarlatánság.
Ezek az egyszerű energia ill rezgés alapú detektálások azért mások, mint bonyolult személyi kapcsolatok látása...ez szerintem is működik.
Anno egy reiki-s ember rézpálcával nekem is mutatott érdekes dolgokat, sőt nekem is hozott egy ilyen pálcát, mondjuk sokra nem mentem vele, mert nem foglalkoztam ilyesmivel. Még reiki tanfolyamot is végeztem, de sajna nem mélyültem el benne utána, pedig az tuti működik, pedig elég szkeptikus voltam, de néhány eset miatt kénytelen voltam hinni benne.
-
Fura, de racionális emberek sokszor arra jutnak, hogy ez a dolog nem létezhet és elgondolkodnak, hogy akkor mégis hogyan lehetséges, mi történik? De nyilván a mai tudomány szintjét ismerjük csak és egyre mélyebb ismeretekre teszünk szert, szóval mi van, ha teljesen más irányú tudományok is léteznek egyébként? Nem mintha ez a megmagyarázhatatlan érzékelés feltétlenül tudományos alapokon nyugodna, mégis lehet egyes élőlényekben olyan szenzitivitás, amit nem ismer még a jelen tudomány, maga az agykutatás is elég gyerekcipőben jár még...
-
Egész életem során roppant szkeptikus voltam/vagyok az ilyen dolgokkal szemben, de család és baráti kör nőtagjaitól hallottam én is olyan meglátásokat, amiket elfogadok tényként. Jó ideje próbálom elfogadni, attól, hogy valamiről elképzelésem sincs, az még azért működhet.
Talán épp ezek miatt se mennék semmi pénzért jósnőhöz, látóasszonyhoz.
(másik ok, hogy mindet csalónak tartom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest