- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Talán a legfontosabb kérdés az lehet, hogy van-e olyan, amihez lehet venni pótalkatrészeket? Pl üstöt, kosarat, ha tönkremegy?
Egyébként a méret 3-5l között bármi lehet, mert ahogy észrevettem szinte csak magassággal növelik az űrtartalmat, ami szerintem kevésbé hasznos.
99%-ban mirelit dolgok sülnek benne 1 főre, általában egyszerre hús + köret.Én voltam az első, aki megvette a csoda lydsto gépet, írtam is róla pár sort. Ha az nem festett, akkor legyen kerámia (az én szememben festett, mert lekopott)
Egyébként más probléma vele, hogy az egyik ventilátor felől kerregő, búgó hangot ad, amit 1-2 perc után, ahogy felmelegszik abbahagy, ezt új korában nem csinálta, pedig nincs még 1 éves se.A probléma forrása az hogy a mirelit ételekből kifolyó olaj/zsír egy vékony, ragacsos filmréteget képez, amit erről a gépről sehogy nem lehet letakarítani. Minden egyes használat után el volt/van mosva, minden praktikát kipróbáltam, amit itt vagy akár a neten javasoltak, de egyik se vált be. Ezért keresek olyan gépet, ami valami komolyabb, normálisabb bevonattal van ellátva.
Nem vagyok szakértő, mint ahogy a kolléga belémállt, csupán laikusként gondolom, hogy ha a serpenyőknél működik, akkor itt is, már ha van olyan gép egyáltalán.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
Ha nem tudsz érdemi tanácsot adni, akkor miért személyeskedsz?
Nyilván saját tapasztalat, hogy ezeket a festett sz@rokat nem lehet normálisan takarítani. (nem, nem kell leírnod, hogy hogyan kell, mindent kipróbáltam, amiről itt valaha szó volt)
Ezért szeretnék végre egy olyat, amivel nincs ilyen gond. Serpenyőkből kiindulva feltételezem, hogy ha hasonló borítása van, akkor ezt is könnyebb tisztán tartani.
Ha van más, jobb bevonat, akkor várom azt is. -
wanted5
őstag
Tudnátok olyan készüléket mondani, aminek 100% hogy teflon bevonata van?
Elegem van a mindenféle fantázianevű non-stick hülyeségből, amit egy idő után nem lehet normálisan eltakarítani. -
wanted5
őstag
Tanácsot szeretnék kérni takarítás témában.
Különböző elősütött dolgok után marad egy vékony olaj/zsír réteg, amit egyszerűen nem tudok letakarítani. Nyilván próbálnék minél jobban vigyázni, hogy ne sértsem meg a bevonatot, de minden használat után elmosom. (jar + szivacs)Ti hogyan szoktátok ezt megoldani?
-
wanted5
őstag
Ezekre nem egyszerű válaszolni, hiszen szubjektív az összes.
A hangja mélyebb tónusú és 2 telefonnal is mérve kb 50 cm-ről 62-64 dB.
A tekerős társaiban szokott lenni a tipikus csengős megoldás, attól ez halkabb, azt mondanám, hogy amennyivel halkabb sütés közben, annyival a csipogása is; talán egy digit mikróhoz tudnám hasonlítani.
Talán, ami hiányzik, hogy a felénél jelezzen, de lehet van benne, mert egyszer 5-6 percnél csipogott, passz
A sütés megint egyéni kérdés, amit én csinálok benne azt belerakom, fele körül megfordítom/megrázom, megsül, csakúgy mint az előzőben.
-
-
wanted5
őstag
Lydsto
Nagyjából 2 hete van meg, amit váltott az az egyik legolcsóbb volt 5 évvel ezelőtt, így nem nagyon tudom mihez hasonlítani.Kezelés: van 2 érintőgomb + egy tekerő, ezekkel lehet a programok között váltani és az időt, hőfokot állítani
Applikáció: kipróbáltam, szerintem hülyeség - mint kb minden háztartási készüléknél -, el lehet vele indítani a készüléket valamint lehet saját programokat csinálni, viszont ezeket csak az app-ból lehet indítani, az előre definált programokat meg felül lehet írni, de elmenteni nem lehet
Kosár: mérete 21x21x15 kerekített sarkú négyzet.
Negatívum: az alsó tálca lábakon áll ezért ki tud esni, ha pl krumplit kiborítanánk belőle, megoldás lehet egy picit kihajtani őket, bár akkor sem teljesen szorul bele. A tálca rácsán a nagyon vékony szalmakrumpli le tud esni, viszont takarítani egyszerűbb.
Emiatt gondolkodtam visszaküldésen, de nem fogom, tudok élni vele.
Erre valami tipp, hogy hol tudnék olyan gumit szerezni, ami hőálló és esetleg rá tudnám húzni a gyárira? -
wanted5
őstag
Gondolkodom egy Lydsto Airfryer 5L (ár-érték arányban talán ez a legjobb) beszerzésén és arra gondoltam, hogy már az elején veszek bele valamilyen szilikon tálcát / betétet, de sehol nincs megadva a kosár belső mérete.
Használ már valaki ilyen készüléket?
Amint váltana egy 5+ éves starlight, akkoriban az egyik legolcsóbb volt (kevesebb mint 20k), de teljesen tönkrement a kosara
Új hozzászólás Aktív témák
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ASUS routerek
- Netflix
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest