- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
A szódabikarbónás módszert próbáltad nár?
Miután áramtalanítottuk az air fryert, szórjunk egy kevés szódabikarbónát a készülék kosarába, majd adjunk hozzá egy kis mosogatószert, végül öntsük fel a keveréket forrásban lévő vízzel, amitől felhabzik majd a szódabikarbóna és a mosogatószer egyvelege
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
wanted5 #4078 üzenetére
Nem airfryer téma, de: a szivacs szerintem nem elég. Egyszer jénaiban sütöttem valami rakott kaját. Nem égettem le. Szivacs dörzsi felével mosogattam, szép tiszta lett, de miután megszáradt, látszott az alján egy folt. Ismét szivacs dörzsi oldala erősebben, látszólag tiszta, de szárazon ott a folt. Harmadszorra kefével próbálkoztam, tudatosan finoman használva és végre eltűnt a folt. A szivacs sokkal kényelmesebb, gyorsabb, takarékosabb, de azóta kefét használok. Ez a folt csak az átlátszó üvegen látszott és csak száradás után. Aki tiszta eszközöket akar használni, felejtse el a szivacsot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen SSD-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Facebook és Messenger
- Megújult a PROHARDVER!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest