- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
GreenGoblin #376 üzenetére
Szia
Ha vannak újabb tapasztalataid a Ninja-ról, írhatnál róla.
Smiro: Ha drágább gépet akarsz, nézted már a ninja foodi max-ot?
Amikor akciózzák 200€ körül kapható. -
válasz
GreenGoblin #386 üzenetére
Mi eddig rántott csirkemellett sütöttünk (180 fok, 15 perc, és persze meg volt szórva olívaolajjal). Egy kicsit száraz volt a rántás, de mellette nagyon vékony, szóval nem volt zavaró, viszont sokkal finomabb volt, mintha olajban sült volna.
A rántott karfiol és gomba nagyon jó lesz, nem lesz száraz, mert a zöldségek alapból nagyon lédúsak.
Most csináltunk rántott sajtot is (15 perc 180 fokon), na itt ki kell találni valamit, mert a sajtot duplán kell rántani, hogy ne folyjon ki sütés közben, és így már nem lett olyan jó a panír, mert száraz és vastag is volt (de szerintem még mindig jobb, mintha olajban sütöttük volna). NA meg nem szabad nagyon vékonyra szeletelni a sajtot a rántáshoz, mert akkor nem fog érződni az íze (a rántás ugye kétszer vastagabb a normálisnál). Most kb 3 mm-es szeletekre sikerült, valszeg kell fél centis, hogy ideális legyen.
Szóval azt találtam ki, hogy legközelebb csak 10 percig sütjük, hiszen a sajtnak csak meg kell olvadni, hogy ne száradjon ki ennyire.
-
Dozbik
tag
válasz
GreenGoblin #386 üzenetére
Mondjuk rántott húst még nem próbáltam benne, csak Szilveszter estéjén betettem csirkemell csíkokat simán sóval és borssal, na, az borzalmas lett.
Nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy a kicsit magasabb nedvességtartalmú zöldségek, nyilván a krumpli, cukkini, padlizsán stb. ezeket jól ekészíti az air fryer is, ha még picit csepegtetek rájuk olajat vagy krumplinál én a fűszersóba öntök kb. annyi olívaolajat, hogy jól kenhető legyen a krumpliszeleteken a fűszersó és az egész jól szokott úgy sikerülni.
-
fradi81
veterán
válasz
GreenGoblin #376 üzenetére
Nem válasz akart lenni
Sütöttem sárgás színű (colombo) krumplit, nagyon puha nem ropogós, és könnyen megég alacsony 160 fokon is mint a képen látszik , asszem ez erre nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest