Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
egy az "XXL" egy 5 literes gép, legutóbb 24.900 Forint volt, ennyiért nem venném.
Akcióban ennyiért ki tudsz fogni egy 6 literes (!) Blitzwolf gépet, az már bizonyított, és okos sütő, ha akarod telefonról is vezérelheted távolról stb... (receptek)
Nem tudom mennyiért lesz most, de nekünk a Blitzwolf bevált, a családban/baráti körben 6 darab szolgál.:. bl4ze .:.
-
erdey_a
addikt
nincs aldis sütőm, de megtapogattam az aldiban, és hát ugye ismerve a technikát (annak egyszerűségét), bármikor megvenném.
én türelmetlen voltam anno, nem vártam ki az aldis akciót ezért vettem a princesst drágábban.
a 3 év garancia is előny.
de ha a fritőz telefonos vezérelhetősége (facepalm) a szempont, akkor blitzwolfot kell venni.a liter méretnek meg nem szabad bedőlni, nem egységesen adják meg a gyártók. a tefalnak van 5,7 literes gépe, de fele akkora mint ez az aldis.
vegyél ki egy fagyasztott grillcsirkét a húspultból, tedd bele a sütő kosarába. ha belefér kényelmesen, akkor jó lesz a családnak. ha nem, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest