Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Én is Mandrivát használok, de nálam rendesen megy a BCM4311, WPA2-vel. Igaz, szenvedtem kicsit vele, mert a 2008-as a bcm43xx-et akarta állandóan, ami vacak, én meg a b43-hoz ragaszkodtam, ami mostmár az új kernelekben egész jó (sőt, sokkal jobb).
Elvileg a 2009-ben már az új van fenn (ugyanis a régit a 2.6.27-ből már ki is vették).Viszont pár napja raktam fel egy Fujitsu-Siemens gépre, ott automatikusan ment az Atheros Wifi (Ez a 2.6.27-es kerneltől támogatott elvileg).
Ubuntu 8.10-et még nem próbáltam ki.
Egyébként az, hogy a wlan firmware nem opensource egy dolog, de szerintem nem illegális, legalábbis nagyon remélem...A Wikipedia valami affélét ír az alternate telepítőről, hogy "különleges Ubuntu-konfigurációk kiépítését teszi lehetővé szöveges alapú telepítés segítségével (grafikus felület helyett).
Lehetővé teszi előre konfigurált OEM rendszerek létrehozását, régebbi rendszerek hálózati kapcsolat nélküli frissítését, valamint 320 MB-nál kevesebb memóriával rendelkező gépekre történő telepítést is.
A CD ezenkívül lehetőséget biztosít LVM és/vagy RAID partíciók beállítására, valamint az egyes partíciók kódolására dm-crypt segítségével.
Az alternatív (alternate) telepítő CD nem Live CD."
Új hozzászólás Aktív témák
- Adóbevallás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Mikrotik routerek
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest