- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Szerintem jobban jársz, ha a csomagkezelőből teszed fel, legalábbis így a legkényelmesebb...
Amúgy azt írja az aMSN oldalán, hogy a letölthető általános telepítők az Autopackage-vel lettek készítve, ami lehetővé teszi disztribúció-független csomagok létrehozását, felhasználóbarát kinézettel... viszont ezt is fel kéne tenni ezekszerint a telepítéshez....
tlan: Pulseaudioval én is csak szenvedni tudok, pozitívumát még nem láttam... viszont a böngésző hangja itt is problémát okozott, Mandriván.
Iscariah: Nekem egész szépen felmegy az Ati drivere, a következőképpen:
- Ati oldaláról letöltöm egy könyvtárba, majd chmod-dal futtathatóvá teszem (chmod +x filenév)- Lelövöm az X-et. Ehhez eddig jobb megoldást nem tudok (mivel automatikusan újraindul), mint hogy rootként megszerkesztem a /etc/X11/xorg.conf file-t, illetve annak "Section Device"" részénél a "Drivel "ati"" vagy ehez hasonló sorát, az ati helyére ökörséget írva.
Ezután nem tud újraindulni a grafikus szerver (érdemes az xorg.conf-ról mentést csinálni előtte).- Ezután ctrl+alt+backspace-szel lelövöm az X-et.
- Konzolból elindítom az ati "driverét", szintén root-ként. Végigmegy a lépéseken és újraindítás után vagy userként startx hatására elindul.
A modulfordításhoz szükséges kernel forrás ill. C fordító fent kell, hogy legyen hozzá. Talán grafikus felületről elindulva panaszkodik is, ha ezek nincsenek fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest