Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
almafa42
üzenetére
Érdekes számomra, hogy egy kripto kérdéssel kapcsolatban felveted a fundamentumokat. Én úgy látom, hogy nincs semmi olyan dolog, ami alapján tudnál árfolyam becslést adni.
Szerintem az értéke 0. Lassú, kényelmetlenül használható, minimális helyen fogadják el. Ettől függetlenül én sem zárnám ki azt, hogy kellően sok, pénzügyileg tájékozatlan ember újra felpörgeti a hisztit és emelkedik az ára, ellenben ezt korlátozott alkalommal lehet csak megcsinálni. Lehet, hogy most érkezett el az az alkalom, ami után már nincs tovább, lehet hogy lesz még 2 hullám. Nem tudhatjuk, az emberi hülyeség határtalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi