- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Ha csináltál már valaha fundamentális elemzést akkor tudod, hogy nem kizárólag a cég pénzügyi helyzetét szokták nézni, hanem többek közt a jövőbeli potenciált, versenytársakat, technológiát, makrogazdasági helyzetet. BTC esetén a pénzügyi helyzet nem értelmezhető, a többi viszont igen. A terminológiába természetesen bele lehet kötni, hisz nem kriptora találták ki.
"Szerintem az értéke 0" - elhiszem. Írtam pár kommentel feljebb, számomra a kelkáposzta értéke is nulla. Egyéni szubjektív preferenciák alapján ítéljük meg a dolgok értékét, mely ráadásul nagy mértékben függ a környezettől is. Pl számomra a kelkáposzta értéktelen, de ha éhinség lenne akkor megnőne az értéke. Elég gyorsan meg tudjuk változtatni a nézeteinket, ha az számunkra előnnyel jár.
Sokmilliárd ember egyéni véleménye fogja meghatározni egy adott dolog aktuális piaci értékét (feltételezvén a szabad piaci működést), nem te és nem is én. Igen, ebben benne vannak a hülye, pénzügyileg tájékozatlan emberek is. (Azt a hatást azért ne felejtsük el, hogy hajlamosak vagyunk magunkat jobbnak látni, mint ténylegesen vagyunk)
Amit mind a ketten meg tudunk határozni magunknak az a személyes érték. Ez BTC esetében neked nulla. Én ezzel nem vitatkozom. Számomra nem nulla, ezzel te nem tudsz vitatkozni.
Az érveléseddel az a probléma, hogy determinisztikus eredményt feltételez az egyéni véleményed függvényében. Szerinted nulla, tehát nulla, még ha mások máshogy is látják, előbb utább biztosan nulla lesz, hisz csak azért látják máshogy, mert pénzügyileg tájékozatlanok. Ez ugyanúgy védhetetlen egy vitában, mint azon BTC maximalisták véleménye, akik esélyét nem látják annak, hogy bedőlhetne az egész. De, bedőlhet.Az a vicces, hogy szerintem most érkeztünk el oda, hogy abszolút konklúziók nélkül, nyitottan lehetne beszélni pro-kontra a kriptoról, de addigra meghalt a topik. No nem baj, majd egy másik alatt, lesz még a témában hír szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest