- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Szerinted ez engem hol érint? Elárulom, sehol. Olyan pénzem van benne, amit kriptoval, bányászattal halmoztam fel. Ha ma mindet bebuknám akkor is komoly összeget vettem már ki, tehát nem dobnék kötelet. Sőt, azt is elárulom, hogy olyan pénzt tettem anno bele, ami szintén nem fájt volna, mert erre lett szánva.
Ilyen sztorik mindig voltak és lesznek, kockázat nélkül nincs haszon. Aki mindenét felteszi a ruletten azt nem tudom sajnálni.totron: igen, miért 13 évesen kit kellett volna elvinni? 30 éveseket? Mindenkit a maga idejében és a maga céljára. Akkor is voltak ilyen filozófus dumájú lúzerek. A Bájkeverő c. film jelenete jut róluk eszembe, mikor Brendon nyáldumája nem jön annyira be a csajnak..
Ide meg azok jönnek kárörvendeni, akiknek kisiklott a pénzügyi élete és most dögöljön meg a szomszéd lova. Na meg kárörvendeni, (ahogy elnézem), semmivel sem jobbak az ilyenek brókernél. Én a saját pénzemet viszem vásárra, nem másokat ültetek fel a lóra, szóval nem én vagyok az emberetek.
Részemről befejeztem, sok sikert mindenkinek és fel a fejjel!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest