- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kíváncsi voltam kinek ugrik be a $ árfolyama.
De erre azt tudom mondani, hogy amikor a $ elkezdett zuhanni a forinthoz képest, (igaz akkor kezdett el emelkedni, kb ilyen ütemben az olajár) nos, akkor aztán volt mindenféle, "Juj, emelkedik az olajár, emelni kell a benzin árát is". Most, hogy ugyanez megy, csak inverzben, most majd azért fogják mert a dollár tör fel, mint a talajvíz.
Btw, régebb óta esik az olaj árfolyama (3 hónapja kb), mint emelkedik a dollár (1 hónapja).Szóval anno eladták az olcsóbban vett olajat drágábban. Most a drágábban vett olajat ugyan annyiért fogják? Csak én érzem "kicsit" lehúzásnak a dolgot? Tudom, hogy piac... magyarpiac... Azért mondtam, hogy a nyilakat mindig felfele fordítják.
Azt is tudom, hogy nem vagyok olajmágnes, meg képzettségem sincs ehhez, de józan ésszel gondolkodva azért felvetődnek bennem ehhez hasonló gondolatok.
Nem azt mondom, hogy legyen 150 forintos benzin, de amikor a MOL a szükségletei 30-40%át saját mezőről szerzi be, ráadásul katasztrofális minőségű nyálat állítanak elő, akkor ne annyiért adják a szart, mint a rendes minőségüt külfölfön. Adnák 230-ért mondjuk, akkor azért könnyebb lenne az élet. Olcsóbb lenne a kenyér, olcsóbb lenne minden.Bár azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a megkapott Co2 kvótával így spórolnak, és a megmaradt mennyiséget eladják, a pénzt meg eltüntetik
mod: Másrészt gondolom az olaj árfolyama a benzin árában nem egyik pillanatról a másikra jelenik meg Amikor emelkedik az olajár, akkor már napokon belül emelik a benzin árát. Csak amikor csökken(hetne), akkor az árcsökkenést megakadályozó szelep lezár itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged