Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz Polarstar #28 üzenetére
Nem tartom etikusnak, hogy egy pénzkérési akciót egy járvánnyal kapcsolnak össze. Csak emiatt. Elvégre eddig is kértek pénzt (amivel egyéb iránt semmi bajom). Most miért kellett kihangsúlyozni, hogy a járvány miatt?
De lehet, hogy én reagálom túl, mindenesetre felszaladt a szemöldököm.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
Közben egy újabb hányinger az indexen:
Miért kér támogatást az Index a járvány közepén?
Rendkívüli helyzet van, amelyben rengeteg kérdése van minden egyes olvasónak és nekünk is. Az olvasóink támogatását kérjünk, hogy még gyorsabban, még több hiteles választ kapjunk.No comment..
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz Polarstar #24 üzenetére
A digitalizáció önmagában meg nem kellene, hogy ezekkel a negatívumokkal járjon. Én nem tudom, hogy akik ott ülnek és írják ezeket a cikkeket, pl milyen végzettséggel rendelkezhetnek, mi a szakterületük? Milyen kritériumoknak kell megfelelni? Úgy látom, hogy manapság ezek a szerkesztők inkább csak élénk fantáziával megáldott másolók, akik ismerik a ctrl-c+ctrl-v billentyű kombinációt, és egy adott hírt kiszíneznek, hogy az még erősebbnek tűnjön.
We were here
-
Tuomas
addikt
Jól mondod, és ami még egy ebből fakadó nagy probléma, hogy a két szélsőséges csoportba kerülő emberek egészen biztos, hogy valahol, valamikor, valahogyan szembe kerül egymással. Ha "csak" a virtuális világban az a szerencsésebb eset, de ha a pánik akkora mértéket öltene, hogy ez a való életben is megjelenik, akkor teljes lesz a káosz, és attól kell félnie az egyébként racionálisan gondolkozó középen elhelyezkedő rétegnek is, hogy ha kilép az ajtón, mibe botlik, ki fogja megverni?
We were here
-
Tuomas
addikt
"Túlkapás, nagyzolás, tragédia, negatív inger, rettegés, minden ami a túlfeszített ingereket táplálni tudja. Ez egy digitális drog. Nem fogsz egy kokainfüggőt 2 kávéval lenyugtatni."
Erről az extrém sportok kedvelőinek "adrenalin függősége" jutott eszembe.
Lassan akkor már ott tartunk, hogy a neten bóklászni extrém sport lesz, és aki nem akar ebben részt venni, annak le kell kapcsolódnia az internetről..We were here
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest