Hirdetés

2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) #89309696


#89309696
törölt tag

Jól leírták a többiek. A politikai részébe nem mennék bele (nem is lehet), de nagyon erősen benne van az is, mivel a jelenlegi rendszer egyik fő alapja pl. ez.

Aki régóta jelen van az internet világában az figyelemmel kísérhette, hogy az egyre könnyebben beszerezhető és terjedő számítógépek, internet hozományaként azzal folyamatosan növekvő agyhalál is köszöntött be a felhasználói világban.
A mobileszközök terjedésével pedig elérte maximális erejét és azóta tarol folyamatosan. Ehhez az igényhez kell igazítani mindent, mert ez kell a felhasználói szokásokhoz. Túlkapás, nagyzolás, tragédia, negatív inger, rettegés, minden ami a túlfeszített ingereket táplálni tudja. Ez egy digitális drog. Nem fogsz egy kokainfüggőt 2 kávéval lenyugtatni. Nem fogsz tudni egy átlag mobilnyomkodót reálisan megírt hírekkel megtartani.

Az ember azt várná, hogy a mai információdús, azonnal elérhető, villámgyors tudás korszakában az emberek elképesztően intelligensek lesznek emiatt, de pont fordítva. Bizonyos szempontból tényleg fejlettek vagyunk és fejlődünk tovább, de sok szempontból jutunk vissza a boszorkányüldözés szintjére, olyan szinten hiszékenyek az emberek. És ehhez nem kell túlkapott hír vagy politika sem, egy sima teleshopos reklámot is felzabálnak dögivel és veszik tonnaszám a terméket.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.