- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Kroky3!
Elolvastam...érdekes és grat. hozzá!
Bár én hülye vagyok az elektronikához.
Csak azt nem értem hogy a P5K-E lapom is és ez a Premium is cerkás drop modolva van,(a bios-ban load line calibration bekapcsolva) volt benne 1,5V felett 24/7-be E6550,6750,Q6600,6850, és egy E8400 1,42v-n.Egyiknek se volt baja, nem is degradálódtak.Ekkora mázlim lett volna? Hányan használták drop moddal? Szvsz. qurva sokan. A load line Calibration meg az emberek 99%-nak be volt kapcsolva.Mégis 65nm 1 rossz vagy degradálódott procit nem láttam még, de gondolom ezzel nem csak én vagyok így. Tehát ez a fesz tüske iszonyat szélsőséges körülmények között jöhet csak elő, a gyengébb minőségű lapoknál...de ezt se értem mert 8 fázisú a lapom, és ahogy olvastam ez olyan védelem ami megóvhatja a nagyobb fesztüskétől a procit, de a legutóbbi E8400-em ebbe a 8 fázisú lapba degradálódott. Gondolom nekem még erősebben kellene hogy jelentkezzen, mivel ha BIOS 1,4250v van beállíva, az pl. Idle CPU-Z 1,400V...ha Prime-ot indítok, akkor a load érték nem mutat feszültség esést hanem emelkedést mutat, tehát az Idle 1,400V-ból 1,408V lesz.... ha a prime-ot leállíom akkor visszaáll 1,4V-re.Nem tudom mitől degradálódhatott a procim, de én még mindig nem gondolom hogy egy erősebb fesz tüskétől.
Szoftveresen van ami méri a fesz ingadozásokat? Mert a XS-en úgy láttam mintha az OCCT mérné, de nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest